سرآشپز
نام غذا: کوفته قمی
مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم، برنج پخته ۱ پیمانه، کنسرو نخود فرنگی ۱ قوطی، پیاز ۳ عدد، سیر ۲ حبه، سبزی کوکو خرد شده یک چهارم پیمانه، شوید خرد شده یک چهارم پیمانه، شنبلیله خرد شده یک چهارم پیمانه، ترخون خشک یک چهارم پیمانه، رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری، آبغوره به مقدار لازم، پودر گشنیز ۱ قاشق مربا خوری، پودر زیره ۱ قاشق مربا خوری، رازیانه ۱ قاشق مربا خوری، دارچین ۱ قاشق مربا خوری، هل ۱ قاشق مربا خوری، فلفل سیاه و قرمز ۱ قاشق مربا خوری، نمک ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه: ابتدا پیازها را خرد کرده و سیرها را له می کنیم. گوشت، برنج، نخود، سبزی کوکو، شوید، ترخون، سیر و ۱ عدد پیاز را با هم مخلوط کرده و ورز می دهیم. سپس به اندازه گردو از مایه برداشته و به صورت کوفته قلقلی در می آوریم. پیازهای باقی مانده را سرخ کرده و شنبلیله، رب گوجه فرنگی، هل و آبغوره را اضافه می کنیم. مواد را تفت داده و روی کوفته های چیده شده در ظرف می ریزیم. روی حرارت ملایم به مدت ۲۰ دقیقه پخته و اجازه می دهیم سرد شوند. سپس کوفته ها را در ظرف مورد نظر چیده و با جعفری تزیین می کنیم.
الناز اشراقی