سرآشپز

نام غذا: فرنی لایه ای میوه دار

مواد لازم: آرد برنج ۴ قاشق غذا خوری، شکر یک دوم پیمانه، شکلات چیپسی به مقدار لازم، شکلات شیری به مقدار لازم، شاهسپرم یک چهارم پیمانه، زعفران به مقدار لازم، موز، انبه و آناناس خرد شده ۱ لیوان

طرز تهیه: ابتدا آرد را به شیر افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا گلوله ای نباشد. سپس روی حرارت قرار داده و مدام هم می زنیم تا بجوشد و غلیظ شود. بعد شکر و شاهسپرم را ریخته و از روی حرارت بر می داریم. فرنی را ۳ قسمت کرده و قسمت اول را با شکلات آب شده مخلوط می کنیم. وقتی کمی خودش را گرفت قسمت دوم را با زعفران مخلوط کرده و روی آن می ریزیم. زمانی که خودش را کاملا گرفت میوه ها را ریخته و روی آن فرنی سفید را می ریزیم. بعد از اینکه فرنی ها کاملا خودشان را گرفتند روی آن را با شکلات چیپسی تزیین می کنیم.
* برای اینکه درفاصله بسته شدن رویه ها باقی فرنی سفت نشود آن را روی حرارت بسیار ملائم قرارمی دهیم تا گرم بماند.
* می توانیم نصف مقدار شاهسپرم از گلاب استفاده کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا