سرآشپز
نام غذا: سوپ قارچ و پیاز
مواد لازم: قارچ نیم کیلو، پیاز ۱ عدد، آرد ۳ قاشق غذا خوری سرپر، کره ۵۰ گرم، شیر ۱ لیوان، آب مرغ ۳ لیوان، فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا پیاز را رنده کرده و قارچ ها را ورقه ورقه می کنیم. پیاز را در کره تفت داده و قارچ را اضافه می کنیم. بعد تفت دادن قارچ آب مرغ را می ریزیم. در ظرف دیگری شیر و آرد را با هم مخلوط کرده و گرم می کنیم. سپس شیر گرم را به مواد افزوده و حدود نیم ساعت می گذاریم بجوشد. سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن فلفل سیاه می پاشیم. همراه آب لیمو و یک تکه کوچک نان تست ترد سرو می کنیم.
* چون آب مرغ نمک دارد بنابراین اگر نمک لازم بود اضافه می کنیم.
* اگر مرغ را ریش ریش کرده به سوپ اضافه کنیم خوشمزه تر خواهد شد.
* می توانیم به جای آب مرغ از آب گوشت استفاده کنیم.
الناز اشراقی