سرآشپز

نام غذا : پلو ماهی کیلکا

مواد لازم: برنج ۳ پیمانه، آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری، روغن ۲ قاشق سوپ خوری، شوید خشک ۲ قاشق سوپ خوری، پیاز تفت داده شده ۲ قاشق سوپ خوری، نمک به مقدار لازم، ماهی کیلکا ۱ بسته

طرز تهیه: ابتدا قسمت سر و دم ماهی ها را جدا کرده و شکم آنها را خالی می کنیم. سپس استخوان آنها را درآورده و درون شکمشان سیر می گذاریم. به مدت نیم تا یک ساعت در آب لیمو می خوابانیم. درون ظرف مورد نظر ۲ قاشق روغن ریخته و تمام ماهی ها را در آن می چینیم. سپس پیاز تفت داده شد را روی ماهی ها ریخته و برنج خیس شده و آبکش شده را روی ماهی ها می ریزیم. لابلای برنج را با شوید خشک شده می پوشانیم. مقداری فشار می دهیم و سپس روی حرارت مستقیم می گذاریم. روی آن دم کن یا کاغذ فویل که چند تا روی آن را سوراخ کرده ایم می گذاریم. سپس می گذاریم تا دم بکشد.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا