سرآشپز

نام غذا: بلال کباب شده در فویل

مواد لازم: بلال ۶ عدد، سیر خرد شده ۳ قاشق چای خوری، گشنیز و جعفری خرد شده ۳ قاشق چای، کره ۱۰۰ گرم، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:ابتدا سیررا تفت می دهیم. سپس گشنیز و جعفری را افزوده و کمی تفت می دهیم. روی بلال ها را به کره کاملا آغشته کرده و هر کدام را در فویل جدا گانه قرار می دهیم. سپس سبزی تفت داده شده را به طور یکنواخت روی آنها می ریزیم. نمک را پاشیده و فویل را می بندیم. بعد فویل ها را روی کباب پز با حرارت ملایم قرار داده و هر از گاهی می چرخانیم تا هر طرف بلال بپزد. زمانی که پخت و نرم شد آماده سرو است.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا