سرآشپز
نام غذا: لوبیا پلو ساده
مواد لازم: لوبیا سبز پخته شده ۳۰۰ گرم، برنج پخته شده ۲ پیمانه، هویج خرد و پخته شده ۲۵۰ گرم، پیاز سرخ شده ۲ عدد، رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری، شوید خشک به مقدار لازم، گردو و دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه: یک استکان آب را درون ظرف ریخته و روی حرارت قرار می دهیم. وقتی به جوش آمد رب را اضافه کرده و هم می زنیم تا رب خوب باز شود. سپس کمی روغن افزوده و حرارت را زیاد می کنیم. بعد لوبیا را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. بلافاصله شوید و هویج مربع شکل خرد شده را ریخته و هم می زنیم. در ظرف را به مدت ۴ دقیقه می گذاریم تا جوشیده و کمی تفت بخورد. سپس در ظرف را برداشته و پیاز و گردو را افزوده و خوب مخلوط می کنیم. سپس برنج پخته واز قبل مانده را ریخته و از حاشیه مخلوط می کنیم تا خراب نشود. در ظرف را گذاشته و حرارت را کم می کنیم. بعد از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه که جا افتاد پلو را در ظرف مورد کشیده و سرو می کنیم.
* دارچین را می توانیم همراه برنج اضافه کنیم یا بعد از کشیدن غذا در ظرف دارچین را روی آن می پاشیم.
الناز اشراقی