سرآشپز

نام غذا: اودانگ بلادو

مواد لازم: میگو ۱ کیلو گرم، گوجه فرنگی ۲ عدد، پیاز ۲ عدد، سیر ۲ حبه، فلفل قرمز ۱ قاشق غذا خوری، لیمو ترش ۱ عدد، روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری، شکر ۳ قاشق غذا خوری، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا میگو ها را شسته و ۱ ساعت داخل پیاز و رنده پوست لیمو می خوابانیم. سپس سرخ کرده و روی دستمال آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. پوست گوجه فرنگی ها را می گیریم. سپس گوجه فرنگی، پیاز، سیر و فلفل را در مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم تا سس خمیری نرم بدست آوریم. روغن زیتون را روی حرارت قرار داده و سس، شکر و نمک را در آن ۱۰ دقیقه تفت می دهیم. سپس آب لیمو را ریخته و میگو ها را ۱۰ دقیقه در سس بلادو می پزیم. میگو ها را در ظرف مورد نظر چیده و سس را روی آنها می ریزیم.
* اودانگ بلادو یا udang balado یک غذای اندونزیایی است.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا