نام غذا: میگو سوخاری

مواد لازم: میگو نیم کیلو گرم، تخم مرغ ۱ عدد، لیمو ترش ۴ عدد، برگ بو ۵ عدد، آرد ۱ پیمانه، پودر سوخاری ۱ پیمانه، پودر سیر ۲ قاشق غذا خوری، زعفران به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا میگو ها ی پاک شده را شسته و داخل آبکش قرار می دهیم تا کاملا خشک شوند. در ظرف ترجیحا در داری آب لیمو ترش، پودر سیر، برگ مو، نمک و فلفل را باهم مخلوط کرده و میگو ها را در آن قرار می دهیم. در ظرف را بسته و ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم. تخم مرغ را زده و زعفران اضافه می کنیم. آرد و پودر سوخاری را جدا گانه الک می کنیم. میگو ها ی مزه دار شده را به ترتیب در آرد، تخم مرغ، پودر سوخاری می غلتانیم. سپس در روغن داغ فراوان سرخ می کنیم. وقتی برشته و طلایی شدند از روغن خارج کرده و روی صافی قرار می دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. میگو ها را در ظرف مورد نظر چیده و همراه سس و سیب زمینی سرخ شده سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا