سرآشپز

نام غذا: دم پخت قارچ

مواد لازم: قارچ ۲۰۰ گرم، پیاز ۱ عدد، سیر ۴ عدد، برنج ۴ پیمانه، آب ۶ پیمانه، روغن به مقدار لازم، ادویه کاری ۱ قاشق مربا خوری، پودر زنجبیل ۱ قاشق مربا خوری، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز و سیر را نگینی و قارچ ها را ورقه ای خرد می کنیم. پیاز را کمی تفت داده و سیر را اضافه می کنیم. سپس قارچ، پودر کاری و زنجبیل را افزوده و تفت می دهیم. بعد برنج را اضافه کرده و چند دقیقه تفت می دهیم. در آخر آب و نمک را ریخته و حرارت را زیاد می کنیم تا بجوشد. وقتی آب تبخیر شد کمی روغن روی برنج ریخته و در ظرف را می گذاریم. حرارت را کم کرده و می گذاریم ۳۰ دقیقه دم بکشد. دم پخت قارچ را در ظرف مورد نظر کشیده و همراه سالاد فصل سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا