سرآشپز

نام غذا: پلوی لوبیا چشم بلبلی

مواد لازم: لوبیا چشم بلبلی یک دوم پیمانه، برنج ۳ پیمانه، گوشت ۳۰۰ گرم، پرتقال ۱ عدد، پیاز ۱ عدد، رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری، زعفران و ادویه پلو به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا برنج و لوبیا را در ظرفهای جداگانه ۳ ساعت خیس کرده و آب لوبیا را چند بار عوض می کنیم. گوشت و پیاز را خیلی ریز خرد می کنیم. پیاز را تا حدی که نرم شود تفت داده و گوشت را اضافه می کنیم. زمانی که رنگ گوشت تغییر کرد رب، لوبیا و ۲ لیوان آب افزوده و در ظرف را می گذاریم. در آخر کمی پوست پرتقال را رنده کرده و همراه زعفران، نمک و فلفل را به مایه گوشتی می ریزیم.
برنج را به روش معمول دم می کنیم. سپس در ظرف مورد نظر یک لایه برنج ریخته و روی آن ادویه پلو می پاشیم. بعد از مایه گوشتی می ریزیم و این کار را تا زمانی که مواد تمام شود ادامه می دهیم. روی پلو را هم تزیین کرده و سرو می کنیم.
* لوبیا باید به حدی بپزد که له نشود.
* ترجیحا از لوبیا چشم بلبلی ریز استفاده می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا