سرآشپز
نام غذا: خوراک سبزیجات
مواد لازم: بادمجان ۲ عدد، کدو ۲۰۰ گرم، هویج ۲۰۰ گرم، فلفل دلمه ای ۱۰۰ گرم، پیاز ۱ عدد، سیر ۳ حبه، قارچ ۲۰۰ گرم، گوجه فرنگی ۲۰۰ گرم، رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری، پونه ۱ قاشق چای خوری، پودر زنجبیل ۱ قاشق چای خوری، پودر زیره سیاه ۱ قاشق چای خوری، تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا کدو و بادمجان را با پوست خلالی خرد می کنیم. هویج، پیاز، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را خلالی خرد کرده و قارچ را ورقه ورقه می کنیم. پیاز را کمی تفت داده و هویج و فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم. بعد چند دقیقه به ترتیب سیر، بادمجان، کدو و قارچ را ریخته و تفت می دهیم. سپس گوجه فرنگی و رب را افزوده و تفت می دهیم. بعد تخم گشنیز را با دست پودر کرده و همراه پودر زنجبیل، پونه، زیره، نمک و فلفل به مواد اضافه می کنیم. در آخر ۱ پیمانه آب می ریزیم و بعد از۱۰ دقیقه که خوراک جا افتاد آماده است. در ظرف مورد نظر ریخته و سرو می کنیم.
* می توانیم به جای پونه از اورگانو استفاده کنیم.
الناز اشراقی