سرآشپز

نام غذا: سوپ غلات

مواد لازم: برنج ۱ قاشق غذاخوری، گندم ۲ قاشق غذاخوری، جو پرک ۲ قاشق غذاخوری، ذرت کنسروی ۲ قاشق غذاخوری، هویج ۳ عدد، جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری، کره ۱ قاشق غذاخوری، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا هویج ها را نیم پز کرده و نگینی خرد می کنیم. گندم و برنج را از قبل خیس می کنیم. گندم را پخته و برنج را اضافه می کنیم. وقتی برنج پخت جو پرک شده، ذرت، هویج، نمک و جعفری را افزوده و اجازه می دهیم چند جوش بزند. سپس سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با ذرت و هویج تزیین می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا