سرآشپز

نام غذا: بانوفی پای

مواد لازم: بیسکویت دایجستیو ۲۵۰ گرم، شکر قهوه ای ۱ قاشق سوپ خوری، پودر نسکافه ۱ قاشق چای خوری، کره ۱۲۰ گرم، خامه فرم گرفته ۲ پیمانه، شیر عسل ۱ قوطی، آب ولرم ۱ فنجان، موز بزرگ ۳ عدد

طرز تهیه: ابتدا بیسکویت ها را کاملا آسیاب کرده و ۱۰۰ گرم کره را ذوب می کنیم. سپس بیسکویت را با کره مخلوط کرده و در قالب پای می ریزیم. بعد با پشت قاشق صاف کرده و در یخچال قرار می دهیم. شیرعسل، باقی کره، شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. هر از گاهی هم زده و بعد از ۲۰ دقیقه از روی حرارت بر می داریم. اجازه می دهیم سس کاملا سرد شود. قالب پای را از یخچال خارج کرده و سس را روی آن می ریزیم. موزها را حلقه حلقه کرده و روی سس می چینیم. خامه را روی موز ها قرار داده و پودر نسکافه را می پاشیم. پای را به مدت ۳ الی ۴ ساعت قرار داده و پس از آن آماده سرو است.
* بانوفی پای یا بنافی پای

الناز اشراقی

 

دکمه بازگشت به بالا