سرآشپز

نام غذا: پلوی پیازچه

مواد لازم: پیازچه ۲۰۰ گرم، برنج ۲ پیمانه، مرغ ۵۰۰ گرم، آب مرغ ۲ پیمانه، کره ۳ قاشق غذا خوری، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا برنج را شسته و با آب مرغ و مقداری نمک می گذاریم بپزد. پیازچه ها را خرد کرده و قبل این که آب برنج کاملا کشیده شود اضافه می کنیم. سپس مواد را مخلوط کرده و دمکن را می گذاریم تا دم بکشد. مرغ را آب پز کرده و در روغن سرخ می کنیم. برنج را در ظرف مورد نظر کشیده و مرغ را کنار آن می چینیم. پلوی پیازچه با مرغ آماده سرو است.

الناز اشراقی

 

دکمه بازگشت به بالا