سرآشپز
نام غذا: سالاد فطه
مواد لازم: بادمجان ۱ عدد، سیب زمینی ۱ عدد، گوجه فرنگی ۱ عدد، جعفری خرد شده به مقدار لازم، نان لواش۱ الی ۲ عدد، سیر ۲ الی ۳ حبه، ماست پر چرب ۳ قاشق غذاخوری، ارده ۱ قاشق غذا خوری، آب لیمو به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا بادمجان، سیب زمینی و نان لواش را به صورت مکعب های کوچک خرد می کنیم. سپس هر کدام را جداگانه سرخ می کنیم. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و مخلوط می کنیم. سیر رنده شده، ماست، ارده و آب لیمو را با هم کاملا مخلوط می کنیم تا سس یکدست شود. بعد روی مواد را با سس پوشانده و هم نمی زنیم. جعفری را روی سس ریخته و با گوجه فرنگی تزیین می کنیم.
* سالاد فطه یک سالاد عربی است.
الناز اشراقی