سرآشپز
نام غذا: سوپ عدس و سیر
مواد لازم: عدس قرمز ۲۲۵ گرم، هویج ۱ عدد، پیاز ۲ عدد، سیر بزرگ ۲ حبه، برگ کرفس به مقدار لازم، آب مرغ یک و نیم لیتر، سرکه ۲ قاشق سوپ خوری، روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا هویج، پیاز و سیر را ساطوری می کنیم. سپس عدس قرمز، هویج، پیاز، سیر، آب مرغ و روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار می دهیم. بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کرده و هر از گاهی هم می زنیم. پس از یک و نیم ساعت سرکه، نمک و فلفل را ریخته و از روی حرارت بر می داریم. سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ کرفس تزیین می کنیم.
* اگر غلیظ بود کمی آب اضافه می کنیم.
* می توانیم به جای سرکه از آب لیمو استفاده کنیم.
الناز اشراقی