سرآشپز
نام غذا: سوپ عدس قرمز
مواد لازم: عدس قرمز ۱ پیمانه، سیب زمینی کوچک ۱ عدد، هویج کوچک ۲ عدد، پیاز ۱ عدد، سیر ۳ حبه، گوجه فرنگی بزرگ ۱ عدد، رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری، آب مرغ ۳ لیوان، روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری، چوب دارچین ۲ تراشه، نعناع خشک و آب لیمو به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا عدس را شسته و در آب خیس می کنیم. سیب زمینی، هویج، پیاز و سیر را خیلی ریز خرد می کنیم. روغن زیتون را درون قابلمه ریخته و سیر و پیاز را در آن تا حدی تفت می دهیم که سبک شوند. سپس سیب زمینی، هویج و آب مرغ را می ریزیم. بعد از ۱۵ دقیقه که مواد نرم شدند عدس آبکش شده را اضافه می کنیم. گوجه فرنگی پوره شده را با رب گوجه فرنگی مخلوط کرده و اضافه می کنیم. سپس چوب دارچین، نمک و فلفل را افزوده و هم می زنیم. وقتی عدس پخت سوپ ما حاضر است. چوب دارچین را خارج کرده و سوپ را در ظرف مورد نظر می ریزیم. سوپ عدس قرمز را با نعناع و فلفل تزیین کرده و همراه آب لیمو سرو می کنیم.
الناز اشراقی