سرآشپز
نام غذا: خورشت گل کلم
مواد لازم: گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم، گل کلم ۵۰۰ گرم، پیاز ۲ عدد، رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری، آبغوره یک دوم استکان، پودر نعناع ۱ قاشق چای خوری، پودر جعفری ۱ قاشق چای خوری، پودر گل محمدی ۱ قاشق چای خوری، زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم. سپس گوشت، رب، زردچوبه و نمک را اضافه کرده و تفت می دهیم. پس از آن به مقدار لازم آب ریخته و در ظرف را می گذاریم تا گوشت بپزد. گل کلم را خرد کرده و کمی تفت می دهیم. بعد گل کلم، پودر نعناع، پودر جعفری، پودر گل و فلفل را به گوشت افزوده و ۴۵ دقیقه صبر می کنیم تا خورشت جا بیفتد. ۵ دقیقه آخر آبغوره و نمک را اضافه می کنیم.
الناز اشراقی