سرآشپز

نام غذا: بستنی آناناس

مواد لازم: آناناس خرد شده ۶۰۰ گرم، رزماری ۲ شاخه، شکر سه چهارم پیمانه، آب لیمو ۱ قاشق غذا خوری، آب یک دوم پیمانه

طرز تهیه: ابتدا آناناس ها را در فریزر قرار می دهیم تا کاملا یخ بزنند. شکر و رزماری را به آب افزوده و روی حرارت قرار می دهیم. وقتی به جوش آمد و شکر کاملا حل شد  از روی حرارت بر می داریم. بعد از خنک شدن رزماری ها را برداشته و داخل مخلوط کن می ریزیم. سپس آناناس و آب لیمو را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود. سپس مایع را در قالب های بستنی ریخته و در فریزر قرار می دهیم. زمانی که کاملا یخ بست آماده سرو کردن است.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا