سرآشپز

نام غذا: مرغ سوخاری بدون روغن

مواد لازم: ران مرغ ۸ عدد، رزماری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری، آویشن خرد شده ۱ قاشق چای خوری، جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری، پونه یک دوم قاشق چای خوری، پنیر پارمیزان دو سوم فنجان، روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری، پودر سیر یک دوم قاشق چای خوری، پودر پیاز یک دوم قاشق چای خوری، پودر سوخاری ۱ فنجان، نمک ۱ قاشق چای خوری، عسل ۴ قاشق غذا خوری، سرکه سیب ۴ قاشق غذا خوری، آب سیب ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه: ابتدا روغن زیتون، رزماری و آویشن را با هم مخلوط کرده و مرغ ها را به آن آغشته می کنیم. پودر سوخاری، پودر سیر، پودر پیاز، نمک، پونه و جعفری را با هم مخلوط می کنیم. سپس مرغ ها را در مخلوط پودر سوخاری غلتانده و فشار می دهیم تا خوب بچسبد. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و مرغ ها را می چینیم. سینی را در فر ۴۰۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه قرار می دهیم. پس از این مدت ران ها را برگردانده و ۲۵ دقیقه دیگر در فر قرار می دهیم.
عسل، سرکه و آب سیب را با هم کاملا مخلوط می کنیم تا سس یکدستی بدست آوریم. سپس روی مرغ ها را در ۵ دقیقه آخر پخت بوسیله برس به سس آغشته می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا