سرآشپز

نام غذا: موس آلبالو

مواد لازم: آلبالو بدون هسته ۵۰۰ گرم، شکر یک دوم پیمانه، پودر ژلاتین یک و یک دوم قاشق سوپ خوری، وانیل یک هشتم قاشق چای خوری، خامه شیرین شده ۱ پیمانه، شربت آلبالو یک دوم پیمانه، آب ۱ پیمانه

طرز تهیه: ابتدا آلبالوها را پوره کرده و از صافی رد می کنیم. شکر و پودر ژلاتین را در آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم. وقتی جوشید و شکر و ژلاتین کاملا حل شد از روی حرارت بر می داریم. سپس پوره آلبالو را افزوده و مخلوط می کنیم. اجازه می دهیم مخلوط کاملا سرد شود. در ظرف دیگری خامه را آنقدر می زنیم تا فرم بگیرد. بعد مخلوط آلبالو را کم کم به خامه اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم. در آخر وانیل را ریخته و هم می زنیم. موس را در قالب مورد نظر ریخت و به مدت ۵ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد. پس از آن در ظرف مورد نظر برگردانده و با خامه و شربت آلبالو تزیین می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا