سرآشپز
نام غذا: رول نان و سوسیس
مواد لازم: سوسیس به مقدار لازم، خمیر نان به مقدار لازم، کره ذوب شده به مقدار لازم، پودر سیر به مقدار لازم
طرز تهیه: خمیر را باز کرده و به شکل مستطیل در اندازه های ۲۰ در ۱۰ سانتیمتر برش می زنیم تا به صورت ۲ مثلث در آید. سوسیس را به اندازه خمیر تکه تکه می کنیم. قسمت پهن خمیر یک تکه از سوسیس گذاشته و به سمت قسمت باریک رول می کنیم. کره را با پودر سیر، نمک و فلفل مخلوط کرده و روی رول ها با برس می زنیم. کف سینی کاغذ روغنی پهن کرده و رول ها را در سینی می چینیم. در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار می دهیم. زمانی که روی رول ها طلایی شد از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر می چینیم. همراه سس سرو می کنیم.
* می توانیم از هات داگ استفاده کنیم.
الناز اشراقی