سرآشپز

نام غذا: سالاد اندونزی

مواد لازم: کلم سفید ۲۵۰ گرم، کلم قرمز ۱۵۰ گرم، هویج ۲ عدد، کشمش یک دوم پیمانه، شکر یک و یک دوم پیمانه، سس مایونز ۱ پیمانه، سس سویا ۲ قاشق سوپ خوری، سرکه ۲ قاشق سوپ خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا کلم ها را خلالی نازک خرد کرده و هویج ها را رنده می کنیم. کشمش را بعد از ۲ ساعت خیس خوردن آبکش می کنیم. در ظرفی سس مایونز ریخته و در حین هم زدن سس سویا، سرکه، شکر، نمک و فلفل را می ریزیم. وقتی سس صاف و یکدست شد کلم سفید و قرمز، هویج و نصف کشمش را افزوده و مخلوط می کنیم. سپس چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سرکه به خورد کلم ها رفته و کمی نرم شوند. سالاد را با باقی کشمش تزیین کرده و سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا