سرآشپز
نام غذا: کاچی
مواد لازم: آرد سفید ۱ لیوان، گلاب یک دوم لیوان، شکر ۱ لیوان، آب ۱ لیوان، زعفران دم کرده ۲ الی ۳ قاشق سوپ خوری، هل ساییده ۱ دانه، روغن حیوانی یا کره ۳ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه: قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار داده و آرد می ریزیم. آرد را مرتب هم می زنیم تا نسوزد و در حین هم زدن روغن را اضافه می کنیم. در قابلمه دیگری آب و شکر را ریخته و روی حرارت قرارمی دهیم. آن قدر هم می زنیم تا ذرات شکر کاملا حل شده و شربت صاف و یکدستی بدست آید. هنگامی که بوی آرد بلند شد شربت را افزوده و با حرارت کم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه مرتب هم می زنیم تا بپزد. ۵ دقیقه قبل از اینکه کاچی را از روی حرارت بر داریم زعفران، هل و گلاب را به آن اضافه می کنیم. غلظت کاچی نباید خیلی سفت و نه خیلی شل باشد.
الناز اشراقی