سرآشپز

نام غذا: کیک گوشت

مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم، فلفل دلمه ای ۱ عدد، قارچ به مقدار لازم، پیاز داغ به مقدار لازم، رب گوجه فرنگی به مقدار لازم
آرد یک و یک دوم لیوان، بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری، تخم مرغ ۴ عدد، ماست ۱ لیوان، روغن یک دوم لیوان، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا فلفل دلمه ای و قارچ را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم. مواد که نرم شدند گوشت و نمک را اضافه می کنیم. بعد از این که گوشت سرخ شد پیاز داغ و رب گوجه فرنگی را افزوده و مخلوط می کنیم. رب را که کمی تفت دادیم مواد میانی کیک آماده است.
تخم مرغ ها را خوب می زنیم. سپس ماست، روغن، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم می زنیم. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک می کنیم. بعد مخلوط آرد را به مایه کم کم ریخته و هم می زنیم. نیمی از مایه کیک را در قالب چرب شده ریخته و روی آن مواد میانی را که آماده کرده ایم می ریزیم. سپس روی مواد را با باقی مایه کیک می پوشانیم. در آخر با سس گوجه فرنگی روی کیک را تزیین می کنیم. قالب را در طبقه وسط فر که با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم.
* می توانیم به مواد میانی پنیر پیتزا اضافه کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا