سرآشپز
نام غذا: املت اسفناج
مواد لازم: اسفناج آب پز و نرم شده ۵۰۰ گرم، ماست دو سوم پیمانه، تخم مرغ ۱ عدد، آب و روغن به مقدار لازم، آرد گندم سه چهارم پیمانه، جوز هندی به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد داخل املت: پیازچه ۳ عدد، جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری، تخم مرغ ۲ عدد، خامه ۱ پیمانه، ماست ۳ قاشق سوپ خوری، پنیر پیتزا به مقدار لازم، روغن مایع ۱ قاشق سوپ خوری، نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا آرد را الک کرده و با مقداری نمک مخلوط می کنیم. در ظرف دیگری تخم مرغ، ماست، آب و روغن را با هم مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه می کنیم. اسفناج را پوره کرده و همراه فلفل و جوز هندی به مواد اضافه می کنیم. مواد را کاملا مخلوط می کنیم تا مایه املت یکدست شود.
پیازچه ها را خرد کرده و کمی تفت می دهیم. در ظرف دیگری ماست، خامه و مقداری پنیر پیتزا را با هم مخلوط کرده و تخم مرغ زده شده، جعفری، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. در تابه ای گرد کوچک و نچسبی کمی روغن ریخته و می گذاریم تا داغ شود. سپس چند قاشق سوپ خوری از مایه ریخته و تابه را تکان می دهیم تا به صورت لایه ای در کف ظرف پخش شود. بعد از۳ دقیقه که در وسط مایه حباب هایی ظاهر شد بر گردانده و ۲۰ دقیقه سرخ می کنیم. تمام مایه را به این ترتیب سرخ می کنیم. سپس یک طرف خمیر را از مواد داخلی ریخته و طرف خالی را روی آن بر می گردانیم. دوباره تا کرده و تمام خمیر ها را به این شکل آماده می کنیم. کف ظرف پیرکس گودی را چرب کرده و املت ها را در آن چیده و روی آنها را با پنیر پیتزا می پوشانیم. سپس به مدت ۴۵ الی ۵۵ ثانیه در مایکروفر قرار داده و بلافاصله سرو می کنیم.
الناز اشراقی