سرآشپز
نام غذا: سالاد روسی
مواد لازم: کالباس خرد شده ۱ لیوان، سیب زمینی پخته و خرد شده ۲ لیوان، لبو پخته و خرد شده یک دوم لیوان، نخود فرنگی پخته ۱ لیوان، خیارشور خرد شده یک دوم لیوان، سبزی خرد شده یک دوم لیوان، سرکه ۴ قاشق غذا خوری، سس مایونز ۱۴۰ گرم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا کالباس، سیب زمینی، نخود فرنگی و لبو را با هم مخلوط می کنیم. در ظرف دیگری خیار شور، سبزی، سس مایونز، سرکه، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط می کنیم تا سس صاف و یکدست شود. سپس مخلوط مواد را به سس افزوده و کاملا مخلوط می کنیم. سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و با گوجه فرنگی و خیار شور تزیین می کنیم.
* سبزی شامل نعناع، جعفری و ترخون است.
* می توانیم به جای لبو از هویج پخته شده و به جای کالباس از ۱ قوطی تن ماهی بدون روغن استفاده کنیم.
الناز اشراقی