کمبود آنتی بیوتیک در آذربایجان شرقی جبران میشود
مدیر دارویی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تایید وجود کمبود در تامین انواع داروهای آنتی بیوتیک، اعلام کرد: این کمبودها با توزیع تعداد ۶۰ هزار قلم آنتی بیوتیک در آذربایجان شرقی جبران میشود.
به گزارش ارک خبر،دکتر یوسف جوادزاده اظهار داشت: روز گذشته حدود ۶۰ هزار قلم آنتی بیوتیک با هماهنگی معاونت غذا و دارو از یکی از شرکت هاهی داروسازی به مراکز پخش دارویی تحویل داده شد تا در داروخانه های استان توزیع شود.
وی افزود: اولویت نخست و اصلی داروخانه ها برای توزیع بعضی اقلام دارویی حتی برای سرماخوردگی را نسخه های پزشکی اعلام و اضافه کرد: باید توجه داشت مصرف خودسرانه و بی رویه باعث بعضی کمبودها در بدن می شود که از شهروندان درخواست داریم تا خودسرانه و به خاطر ذخیره بعضی اقلام دارویی به داروخانه ها مراجعه نکنند تا بیماران نیازمند بتوانند داروهای مورد نیاز را تهیه کنند.
جوادزاده با اشاره به کمبود نسبی برخی از اقلام دارویی مانند داروهای بیهوشی و داروهای بیماران خاص در آذربایجان شرقی و سطح کشور، اذعان کرد: هم اکنون در تامین داروهای بیهوشی و داروهای بیماران خاص کمبود نسبی در استان وجود دارد اما این کمبودها در حد بحرانی و نبود دارو نیست.
وی در پاسخ به این پرسش که بعضی از شهروندان از کمبود سرم در داروخانه ها گلایه دارند، گفت: کمبود وجود دارد اما با هماهنگی های انجام شده، این هفته انواع سرم در داروخانه های آذربایجان شرقی توزیع مجدد خواهد شد و مشکل اساسی در این رابطه در استان وجود ندارد.
جوادزاده از تامین واکسن آنفلوانزا در سطح آذربایجان شرقی خبر داد و اظهار داشت: در حال حاضر واکسن آنفلونزا در داروخانه ها و مراکز پخش داروئی استان موجود است، اما این واکسن در حال حاضر بنا به دلایلی متقاضی کمتری دارد.
وی با اشاره به پیگیری های معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص تامین برخی از اقلام دارویی مانند شربت ها و فراورده های تزریقی، افزود: در این خصوص نیز کمبود نسبی وجود دارد که با پیگیری های کارشناسان معاونت غذا ودارو این مشکل نیز به زودی رفع می شود.
به گزارش ایرنا، طی هفته های اخیر بسیاری از بیماران با مراجعه به مراکز درمانی و داروخانه برای تامین آنتی بیوتیک، با پاسخ های منفی مبنی بر نبود این اقلام مواجه شده اند و این موضوع باعث نارضایتی شهروندان می شود.
آنتی بیوتیک ها دسته ای از داروهای مهمی هستند که علیه عفونت های باکتریایی در بدن مبارزه می کنند و یا باکتری ها را از بین می برند و یا از رشد و تکثیر آنها در بدن جلوگیری می کنند و هر داروی آنتی بیوتیک بر طیف خاصی از باکتری ها مؤثر است و ممکن است یک آنتی بیوتیک بر عفونت باکتری دیگر بی فایده باشد.
انتهای پیام/