اجرای ۶۰ پروژه در شهر سده لنجان/۶۷ درصد بودجه به موارد عمرانی اختصاص پیدا کرده است
شهردار سده لنجان:اجرای ۶۰ پروژه در شهر سده لنجان/۶۷ درصد بودجه به موارد عمرانی اختصاص پیدا کرده است
به گزارش ارک خبر:شهردار سده لنجان گفت: ۶۷ درصد بودجه شهرداری، به پروژه های عمرانی و ۳۳ درصد به هزینه های جاری اختصاص داده پ شده است؛ با تلاش های انجام شده امیدواریم مبلغ بیشتر از ۶۰ میلیارد وصول کنیم و به پروژه های جاری اختصاص دهیم.
دکتر حمید شهبازی شهردار سده لنجان در نشست خبری با اصحاب رسانه اصفهان اظهار کرد: شهر سده لنجان واقع در ۴۰ کلیومتری اصفهان بوده و این شهر سومین شهر شهرستان لنجان است که ۲۲ هزار نفر جمعیت دارد.
شهردار سده لنجان اظهار کرد: به دلیل مجاورت سه صنایع بزرگ مجتمع فولاد، ذوب آهن و همچنین صنایع دفاع، باعث شده مردم از شهر های مختلفی به این منطقه مهاجرت کنند و قومیت های در این شهر دیده می شود؛ این شهر به دلیل داشتن مردمان مهربان معروف به شهر مهربانی و الفت معروف است.
وی افزود: شهرداری سده در سال ۱۳۶۲ تاسیس شده که توانسته خدمات مطلوبی را در زمینه های مختلف برای مردم رقم بزند؛ با اینکه در این منطقه این صنایع بزرگ قرار دارند اما این منطقه از داشته های بحق خودش هم جا مانده و از خیلی از امکانات برخوردار نیست.
شهبازی ادامه داد: این سه صنعت بزرگ در سال های گذشته هیچ بهبودی را برای مردم این منطقه انجام نداده اند؛ مردم این شهر در حوزه مدیریت شهری، آموزشی، ورزشی بهداشت و سلامت و حتی اشتغال با چالش جدی روبه رو هستند؛ انتظار هست که دستگاه ها برای رفع این مشکلات تلاش خود را بیشتر کنند.
شهردار سده لنجان تصریح کرد: صنایع معمولاً آلودگی را تا حد زیادی قبول ندارند و خود را برتر از منطقه میبینند، در حوزه مسئولیتهای اجتماعی صنایع محترم به ویژه ذوب آهن و فولاد هیچ اقدامی را برای توسعه شهر انجام ندادهاند که گلایه جدی ما را در پی داشته است که امیدواریم در ادامه این مشکلات رفع شود.
شهبازی گفت: در حوزه ورزش در رشته های وزنه برداری و مچ اندازی جوانان این منطقه به عنوان نماینده اصفهان به مسابقات کشوری و جهانی راهی می شوند که از مسولین استانی انتظار داریم که بیشتر به ورزش این منطقه توجه و کمک کنند.
وی با بیان اینکه مردم و کشاورزان لنجان همیشه تابع سیاستهای نظام در حوزه آبی بودهاند، گفت: زمانی که کمبود بارش داشتیم کشاورزان این منطقه اصراری برای رهاسازی آب و کشت نداشتند و زمینها لمیزرع مانده است و خسارت های خود را نیز از صنایع دریافت و مطالبه نکردند؛ زمانی که آب در بازه های زمانی مشخص برای شرق اصفهان رها شد، آب از مسیر رودخانه و یا کانالها این منطقه رد میشود اما کشاورزان اجازه برداشت از این آب را نیز به خود ندادهاند.
شهبازی با اشاره به مهمترین آیتم درآمدی شهرداری در این منطقه اظهار کرد: یکی از مهمترین آیتیم های درآمدی این منطقه عوارض آلایندگی است که عوارض آلایندگی را معمولا با نام عوارض سبز عنوان میکنند و ما از دی ماه سال گذشته هیچ دریافتی به این عنوان نداشتیم؛ اعتقاد داریم که ما باید دنبال عوارضی باشیم که به جای اینکه حاصل خروج دود سرخ از دودکش صنایع باشد، حاصل عدم آلایندگی و یا خروج گازهای تصفیه شده باشد.
وی پیرامون ظرفیت مطلوب گردشگری این شهر گفت: ۹ کیلومتر زاینده رود در این منطقه قرار دارد که این موقعیت بسیاری مطلوبی برای توسعه گردشگری این منطقه است؛ ما در این منطقه استفاده از صنعت و کشاورزی را برای اشتغالزایی تجربه کردیم که هرکدام برای ما عوارضی داشته، اما اگر به سمت و سوی گردشگری میرفتیم که صنعتی درآمدزا و پاک است بسیاری از مشکلات کنونی وجود نداشت.
شهردار سده لنجان اظهار کرد: امسال ۳۰۰ پروژه در دستور کار قرار گرفت و ۱۰۰ میلیارد بودجه مد نظر قرار گرفته شده بود که به دلیل محدویت های موجود، نهایتا ۶۰ میلیارد بودجه این شهر شد که در ۵۶ پروژه خلاصه شد؛ نگاه ما در شهرداری توزیع عادلانه امکانات در کل شهر است که از این ۶۰ میلیارد ۳۰ میلیارد و ۸۰۰ میلیون وصول تا کنون شده است.
وی ادامه داد: ۶۷ درصد بودجه اختصاص به پروژه های عمرانی و ۳۳ درصد مختص هزینه های جاری شده است؛ با تلاش های انجام شده امیدواریم مبلغ بیشتر از ۶۰ میلیارد وصول کنیم و به پروژه های جاری اختصاص دهیم.
شهبازی تصریح کرد: به ازای هر شهروند ۲۰ متر فضای سبز در این شهر داریم؛ در این شهر آبرسانی به صورت سنتی است؛ با اینکه در مجاورت زاینده رود هستیم با تانک آبرسانی می کنیم و با یک چاه آب فضای سبز تامین می شود که در حال تمام شدن است و باید برای آن تدابیری اندیشه شود؛ دو تانک ما به صورت ۲۴ ساعته در کار هستند اگرآبرسانی به صورت نوین انجام میشد، صرفه جویی بساری در مصرف آب پیدا میکردیم.
شهردار سده لنجان با بیان اینکه بدهکاری های شهرداری ما از قبل نیست و بدهکاری هایی که وجود دارد، بدهکاری های جاری است، گفت: تا قبل از اینکه عوارض آلایندگی استانی بشود وضعیت درآمد شهرداری این منطقه مطلوب بود، اما زمانی که این عوارض استانی شد، چندین ماه شهرداری ها در پرداخت حقوق دچار مشکل شدند که حتی مجبور به فروش ماشین آلات و زمین ها شدند؛ درآمد های شهرداری باید تقویت شود چرا که در سال های گذشته شهرداری درآمد مطلوبی داشته، اما امروز که درآمد شهرداری ها کاهش پیدا کرده و باید شاهد مشارکت شهروندان در این زمینه باشیم.
وی با اشاره به فرسوده بودن بیش از ۷۰ هزار هتکار این شهر، بیان کرد: ۷۰ هزار هتکار بافت فرسوده مصوب در این شهر داریم، که برای ما مشکل های زیادی ایجاد کرده است؛ بجای اینکه بافت های اصلی این شهر به روز شود شهر را توسعه عرضی داده اند؛ به همین علت هزینه های شهرداری ما بالا رفته است.
شهبازی در پایان عنوان کرد: فرهنگسرای شهر سده لنجان مدتی تعطیل بود که در ابتدای این دوره شهردار وشورای اسلامی بازگشایی شد و برنامه های متنوعی دارد؛ سعی داریم در حوزه فرهنگی شرایط بهتری را ایجاد کنیم؛ بیش از دو هزار متر زیبا سازی دیوار داشتیم؛ همچنین برای نوروز سال ۱۴۰۱ از ۲۵ اسفند تا ۱۳ فروردین برنامه های متنوعی داشتیم؛ برای عید نوروز سال ۱۴۰۲ هم از هم اکنون ستاد استقبال از نوروز شروع شده و برنامه ریزی هایی انجام پذیرفته است.