توجه به ورزش، جوانان را از دام اعتیاد دور می کند
خبرگزاری ارک – رئیس سازمان وینگ چون ایران (MIW) با تاکید بر اینکه هنرهای رزمی در کشور مورد بی مهری قرار گرفته است، گفت که توجه به ورزش، جوانان را از دام اعتیاد دور می کند و مانع فروپاشی کانون گرم خانواده ها می شود.
دای سیفو (استاد بزرگ) محمدرضا محبوبی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا خواستار کمک به قشر جوان کشور با ورزش شد و افزود: علاقمندان به کسب هنرهای رزمی به ویژه وینگ چون بطور روزانه رو به افزایش است اما به دلیل برخی کاستی ها و بی توجهی ها از چرخه ورزش خارج و یا با تحمیل هزینه هایی به خانواده به ورزش مورد علاقه خود می پردازند.
وی در این راستا خواستار توجه ویژه وزارت ورزش و جوانان برای فراهم کردن شرایط یکسان برای آموزش هنرهای رزمی ‘دفاع شخصی’ شد و افزود: با سرمایه گذاری دولت تدبیر و امید در این خصوص، ورزش می تواند جایگزین اعتیاد خانماسوزی شود که اقشار مختلف جامعه را تهدید می کند.
وی افزود: در مدت حدود 22 سالی که به امر آموزش وینگ چون پرداخته ام مربیان بسیاری در شرایط سخت محیطی در کشور تربیت شده اند که این مهم جز با شور و شوق جوانان شدنی نبود.
رئیس سازمان وینگ چون ایران (MIW) تاکید کرد: در زمان حاضر محیط های مناسبی در اختیار این ‘ورزش دوستان’ قرار نمی گیرد و یا هزینه های بالایی به هنرجویان تحمیل می شود که این مایه تاسف است.
رئیس سازمان رسمی وینگ چون کونگ فو ایران (MIW) با بیان اینکه برای توسعه ورزش نباید صرفا به فکر منابع مالی بود گفت: باید علم ورزشی را سرلوحه قرار داد و برای آن تلاش کرد.
وی با اشاره به اینکه آدم های بزرگ نه برای خودشان بلکه با کارهای ارزشمندشان مطرح می شوند افزود: باید علم ورزش را در جامعه گسترش داد.
سمینار مربیان و هنرجویان سبک وینگ چون کونگ فو ایران با هدف یادگیری فنون جدید و مرور بر سبک های گذشته در تهران برگزار شد.
در این سمینار که عصر جمعه در مجموعه ورزشی صادقین در بزرگراه اشرفی اصفهانی برگزار شد دهها مربی، هنر آموز و شماری از خانواده های ورزشکاران حضور داشتند.
رئیس سازمان وینگ چون ایران (MIW) هدف از تشکیل این سمینار کشوری را یادگیری فنون جدید و مروری بر فرم های گذشته ذکر کرد.
به گفته وی مربیان در این سمینار، در تکنیسین های درجه یک، 2و 3 شرکت کردند.
وی با بیان اینکه این سمینارهای تخصصی در فاصله زمانی مشخص در تهران، بوکان، کرج و قزوین برگزار می شود گفت که این سمینار با حضور 60 مربی و هنرجو از دو باشگاه تهران برگزار شد.
محبوبی در حاشیه این سمینار در گفت و گویی با تقدیر از استادانی که از استان البرز در این سمینار حضور داشتند، گفت که بی تردید برگزاری با شکوه این سمینار ورزشی با تلاش کیومرث نباتی ،مهداد مهری، بهروز مشعوف، داریوش رسولی و مرتضی میر مهدی شکل گرفت.
رئیس سازمان وینگ چون ایران به دو قانون شاخص این رشته ورزشی اشاره کرد و گفت: باید در مقابل سختی ها آرام و در مواقع ضروری باید نیروی حریف را بر علیه خودش استفاده کرد تا از آسیب های احتمالی در امان بود.
وی عنوان کرد: در این کنفرانس سیفوها در قسمت استفاده از چوب های سه متر، ضربات مشت دست ها و ضربات به قسمت های حساس بدن آموزش لازم را فرا می گیرند.
محبوبی ادامه داد: در زمان حاضر مراکز فعال این رشته ورزشی در شهرهای تهران، بوکان، کرج و قزوین دایر است و بیش از سه هزار هنرآموز در سطح کشور با گرایش به این رشته ورزشی همزمان با جسم روح خود را پرورش می دهند.
وی با اشاره به اینکه به وضوح فلسفه اسلامی را در این ورزش می توان دید گفت: احترام گذاشتن به بزرگتر، در برابر زور و فشارها تسلیم نشدن و همچنین در مقابل سختی ها باید سخت کوش بود را مهم ترین شاخصه های این ورزش دانست.
سابقه تاریخی ورزش وینگ چون توسط خانم رن جی مویی 400 سال پیش و در زمان حمله امپراطوری مانچوها به معابد شائولین در چین به وجود آمد که توسعه این رشته ورزشی در ایران از سال 1372 آغاز شده است.