حسین فتحی، سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت ماه، در جلسه کمیته هماهنگی اشتغال استان، به نرخ بیکاری استان اشاره کرد و گفت: بر اساس آمار ارائه شده از سوی مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری در زمستان ۱۴۰۲ برای استان ما نسبت به سال گذشته از ۸.۳ درصد به ۷.۴ درصد بهبود یافته است. وی با بیان اینکه به دلیل نرخ مشارکت بالا نرخ بیکاری واقعی تر است، گفت: از سال ۱۳۹۲ فراز و نشیب‌هایی در استان در خصوص ایجاد اشتغال صورت گرفته اما از اواخر ۹۹ میزان اشتغال و ایجاد اشتغال که در سامانه ملی رصد ثبت شده به بالاترین رقم رسیده است. وی از تحقق ۱۳۱ درصدی سهم اشتغالزایی در استان خبر داد فتحی با بیان اینکه سال گذشته سهم برنامه اشتغالزایی برای استان ما ۴۷ هزار نفر بود که در عمل با تحقق ۱۳۱ درصدی شاهد اشتغالزایی برای ۶۱ هزار و ۸۶۹ نفر شدیم، گفت: سال گذشته از نظر جنسیت ۳۲ درصد اشتغال را زنان و ۶۸ درصد را مردان تشکیل داده است. مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی افزود: این آمار در سامانه رصد با ثبت نام و کدملی افراد همراه بوده و سه بار نیز به صورت میدانی و تلفنی صحت سنجی شده است. وی با بیان اینکه اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با ۴ دانشگاه هنر اسلامی، شهید مدنی، علمی کاربردی و دانشگاه مراغه تفاهم نامه دارد، افزود: بقیه‌ی دانشگاه‌های استان در مسیر انعقاد تفاهم نامه هستند. وی افزود: اهداف این تفاهم نامه‌ها در حوزه‌ی آینده‌ی مشاغل است که اگر در آینده بیش از ۴۰ درصد مشاغل از بین برود به دنبال آن مشاغل جدید ایجاد شود که در آینده نیز مشکلی بر اساس فرصت‌های شغلی در استان نداشته باشیم. فتحی خاطرنشان کرد: سال گذشته در راستای پرداخت تسهیلات تبصره ۱۶ تعداد ۸۸۲۰ نفر صاحب شغل شدند. وی گفت: در حوزه مشاغل خانگی سال گذشته ۲۰۴ میلیارد تومان اعتبار جذب کردیم که با تحقق ۱۰۷ درصدی سهم استان، بیشترین جذب اعتبار را در کشور به خود اختصاص داده‌ایم.

سرپرست معاونت امنیتی و انتظامی استانداری آذربایجان‌شرقی با اشاره به آمارهای حضور گردشگران خارجی در استان، گفت: آذربایجان شرقی سال گذشته میزبان گردشگران ۶۳ کشور دنیا بود.

به گزارش ارک خبر،جعفر رزمی در جلسه کمیسیون نظارت بر امنیت گردشگری خارجی که در محل استانداری آذربایجان‌شرقی برگزار شد، اظهار کرد: تعداد ۹۵ هزار گردشگر خارجی در سال گذشته به استان وارد شده است، بر این اساس تأمین امنیت و تسهیل فرآیند سفر گردشگران ورودی به استان از مهمترین راهکارها برای مقابله با جو ایران‌هراسی ایجاد شده توسط کشورهای استعمارگر است.

وی ادامه داد: آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲ میزبان گردشگران خارجی از ۶۳ کشور بوده است که عراق، ترکیه، چین، جمهوری آذربایجان، روسیه، ایتالیا، ازبکستان و ارمنستان به ترتیب بیشترین تعداد گردشگران ورودی را به خود اختصاص داده‌اند.

وی افزود: برگزاری تور آشناسازی خارجی، حضور استانی در نمایشگاه گردشگری سلامت عراق و نمایشگاه‌های بین‌المللی تبریز و تهران از مهمترین رویدادهای مرتبط با جذب گردشگران خارجی در سال گذشته بود که با رشد پنج درصدی ورود گردشگران خارجی به استان همراه بود.

رزمی با تاکید بر مقابله با پدیده ایران‌هراسی، گفت: برگزاری تورهای آشناسازی با هدف ارائه تصویری واقعی از امنیت کشور ایران و به دنبال جذب گردشگران خارجی از مسائل حائز اهمیت در حوزه گردشگری خارجی است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا