ماجرای «بمباران دانشگاه تبریز» تله‌فیلم می شود

سرپرست معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی اعلام کرد: اوج توجه به ظرفیت هنر و استفاده از آثار هنری برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، در بنیاد شهیدِ دولت سیزدهم بروز و ظهور داشت.

به گزارش ارک خبر،غلامرضا علیزاده در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: توصیۀ رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی) دربارۀ بکارگیری هنر به‌ عنوان بهترین و لازم‌ترین راه برای حفظ نام و راه شهیدان، طی عمر دولت سیزدهم، نصب‌العین مدیران ارشد بنیاد شهید بود و بر همین اساس ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به مدد هنر، به‌ شکل بی‌سابقه‌ای مورد توجه قرار گرفت و عملکرد برجسته‌ای هم در این زمینه به ثبت رسید.

وی، کارنامۀ بنیاد شهید آذربایجان‌شرقی در این زمینه را در امتداد عملکرد موفقِ کلِّ مجموعۀ بنیاد شهید، مطلوب و قابل‌دفاع توصیف و بیان کرد: ساخت هشت مستند تلویزیونی در حوزه ایثار و شهادت یکی از اقدامات شاخص بنیاد شهید استان آذربایجان شرقی است.

وی افزود: چند ماه قبل مستند تلویزیونیِ هفت قسمتیِ شهدای مدافع حرم استان تحت عنوان «ماه شب تنهایی» و مستند تلویزیونیِ چهار قسمتیِ شهدای مدافع سلامت استان با عنوان «پروانه در آتش» رونمایی شد که حاوی گوشه‌هایی از رشادت‌ها و ایثارگری‌های شهدای مدافع حرم و شهدای مدافع سلامت آذربایجان‌شرقی است ضمن اینکه در این مستندها جلوه‌هایی از استواری و استقامت و همچنین خاطرات خانواده‌های معظم این شهدای والامقام به تصویر کشیده شده است.

سرپرست معاونت فرهنگی آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی گفت: مستندهای مورد اشاره و سایر مستندهایی که ساخته شده و یا در دست ساخت هستند، از شبکه سهند پخش می‌شوند و این آثار فاخر برای بازپخش در دیگر شبکه‌های تلویزیونی، در اختیار صداوسیما قرار می‌گیرد.

وی توسعۀ فعالیت‌های نشر در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت را دیگر ویژگی برجستۀ بنیاد شهیدِ دولت سیزدهم دانست و با اشاره به کم‌نظیر بودن میزان حمایت‌های بنیاد شهید آذربایجان‌شرقی از چاپ کتبِ حوزۀ ایثار و شهادت مطرح کرد: تعداد کتاب‌هایی که با حمایت بنیاد شهید استان چاپ شده، بیش از ۱۰۰ عنوان است ضمن اینکه یکی از فعالیت‌های مهم بنیاد شهید استان در زمینۀ نشر، جهش در چاپ کتاب‌های وصیت‌نامه شهدای استان است.

وی توضیح داد: در حالی که قبلاً فقط یک جلد کتاب وصایای شهدای استان چاپ شده بود در طول حدود دو سال گذشته، پنج جلدِ دیگر به زیور طبع آراسته شد و در حال حاضر نیز قرارداد چاپ سه جلدِ دیگر را منعقد کرده‌ایم.

علیزاده حرکت بنیاد شهید دولت سیزدهم در حوزه تولید فیلم‌های حوزۀ ایثار و شهادت را نیز بسیار جدّی و روبه‌ رشد قلمداد کرد و افزود: نمود این رویکرد ارزشمند در بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی را می‌توان در امضای تفاهم نامۀ تولید تله‌فیلم شهدای بمباران ۲۷ دی سال ۱۳۶۵ دانشگاه تبریز ارزیابی کرد.

وی عنوان این تله‌فیلم را «کاش همۀ بچه‌ها شبیه تو باشند» اعلام و اذعان کرد: تهیه‌کننده و مجری ساخت این تله‌فیلم، قربانعلی طاهرفر از فیلمسازان سرشناس و ناظر پروژه حسن نجفی از کارگردانان مطرح استان و کشور هستند.

وی اضافه کرد: ساخت این اثر کلید خورده و سعی می‌شود نخستین اکران آن، با برگزاری مراسمِ امسال گرامیداشت شهدای بمباران ۲۷دی دانشگاه تبریز تقارن پیدا کند.

سرپرست معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید آذربایجان شرقی مطرح کرد: این تله فیلم از شبکۀ استانی سیمای آذربایجان‌شرقی(سهند) روانۀ آنتن خواهد شد ضمن اینکه رایزنی‌های اولیه برای پخش این اثر از شبکه‌های سراسری صداوسیما انجام گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: یکی از اصلی‌ترین لوکیشن‌های «کاش همۀ بچه‌ها شبیه تو باشند»، دانشگاه تبریز است.

وی در بخش دیگری از اظهاراتش، رشد اعتبارات فرهنگی بنیاد شهید طی سه سال گذشته را مورد یادآوری قرار داد و گفت: یکی از برکات افزایش اعتبارات، ثبت و ضبط ویدئویی بیش از ۳۲۰۰ خاطره از والدین و همسران بزرگوار شهدا و جانبازان سرافراز بالای ۲۵درصد استان بود که در قالب طرحی تحت عنوان «اسناد افتخار» عملیاتی شد و البته اجرای این طرح همچنان ادامه دارد.

سرپرست معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی بیان کرد: موزه شهدای استان که از مدت‌ها پیش راکد بود، در دورۀ دولت سیزدهم احیاء شد و خوشبختانه با حمایت‌های سرپرست محترم بنیاد شهید استان، هم‌اکنون به یک مرکز فرهنگی پویا تبدیل شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان آذربایجان شرقی، وی اذعان کرد: رشد فعالیت‌های قرآنی، افزایش برگزاری یادواره‌های شهدا و ارتقای مستمر جایگاه معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید آذربایجان‌شرقی در ارزیابی نظام برنامه عملیاتی از دیگر دستاوردهای قابل ذکر است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا