امروز جهاد ما، جهاد علمی است

معاون جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه امروز جهاد ما جهاد علمی است، افزود: اینجا خاک ماست و نمی گذاریم این خاک در آینده برای فرزندانمان مایه سرافکندگی باشد و تمام توانمان را برای پیشرفت ایران می گذاریم.

به گزارش ارک خبر،علیرضا رحیمی، معاون جوانان وزارت ورزش و جوانان، در مراسم اختتامیه پرچمداران کارآفرین و دانش بنیان در کشور گفت: برای پیشرفت کشورمان، هیچ راهی به جز استفاده از علم برای اشاعه آن نداریم.

 

وی افزود: راهکارهایی را که با استفاده از یافته های علمی و کسب تجارب جهانی، ارایه می دهیم، بهترین عملکرد را دارند.

 

وی با اشاره به ربع رشیدی به عنوان اولین دانشگاه که مرکز تولید علم و فرآورده‌های علمی بود، عنوان کرد: اگر رویکرد علمی و توسعه برای کشور نداشته باشیم، هرگز موفق نخواهیم شد.

 

رحیمی با تاکید بر ابتکار نام گذاری هر سال توسط مقام معظم رهبری، افزود: این نام گذاری‌ها، فقط شعار نبوده بلکه رویکرد و باور ما این بوده است که این نام‌ها، راهکاری را برای ما ارائه می‌دهند.

 

معاون جوانان وزارت ورزش و جوانان ابراز کرد: متاسفانه مهاجرت نخبگان، در کل دنیا وجود دارد و در کشورهایی که پتانسیل بالایی دارد با سرعت بیشتری اتفاق می‌افتد.

 

وی ادامه داد: ما درصدد آن هستیم که شرایطی را فراهم کرده تا نخبگان ما، تحصیلات خود را در بهترین دانشگاه‌های دنیا، فراگیرند و بعد از برگشت به کشور، تجربه و توان و آموخته های خود را در اختیار کشور قرار دهند.

 

رحیمی خاطرنشان کرد: این باور را داریم که وطن هتل نیست که اگر از خدمات آن راضی نبودیم عوض کنیم، وطن خاک مقدسی است که برای ماست، وطن مادر ماست.

 

وی با اشاره به اینکه تنها چیزی که ما را نجات خواهد داد استفاده از ظرفیت عالمان است، افزود: باید با راهکار علمی بمانیم و کشور را بسازیم.

 

معاون جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: امروزه در دنیا کارآفرینی بحث ارزشمندی است ، از این رو باید بعد از این، ارتباطات در سطح بین‌المللی برگزار شود تا بتوانیم هر چه بیشتر از تجارب همدیگر برای موفقیت بیاموزیم.

 

وی با اشاره به اینکه افراد نخبه کارآفرین بزرگترین توانمندی‌شان خلاقیت است، افزود: در دورهمی های رویدادها، کارآفرینان، علاوه بر کسب تجارب، ایده هم دریافت می‌کنند و با خلاقیت آن را عملی می سازند.

 

رحیمی با اشاره به رویکرد رئیس جمهور، مبنی بر مشارکت جوانان در حوزه های مختلف، گفت: با تکیه بر پتانسیل جوانان می توان به ارتباطات بین المللی بپردازیم.

 

معاون جوانان وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر اینکه در حوزه کارآفرینی طرح‌های ملی را به طرح‌های بین‌المللی ارتقاء دهد، خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت های بریکس و شانگهای برای رویدادهای کارآفرینی بین المللی بسیار خوب است.

 

وی ابراز کرد: با همکاری صندوق معاونت علمی، از کارآفرینان تعریف شده ای که تعدادی از جوانان را بر اولین بار،به مدت سه سال پایدار بیمه کنند، حمایت مستقیم مالی می شوند.

 

رحیمی با اشاره به اینکه امروز جهاد ما جهاد علمی است، افزود: اینجا خاک ماست و نمی گذاریم این خاک در آینده برای فرزندانمان مایه سرافکندگی باشد و تمام توانمان را برای پیشرفت ایران می گذاریم.

 

امیر تقی زاده نیز در اختتامیه اولین رویداد ملی همت، ضمن خیر مقدم خدمت پرچم داران علم و فناوری، اظهار کرد: در این رویداد، پرچم داران فناوری و دانش بنیان تجربیات موفق خود را به اشتراک گذاشته تا شبکه سازی عمیقی در سطح کشور اتفاق افتاده و منافع ملی همه جوانان را در سرزمین مان به اشتراک بگذاریم.

 

وی با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده که از ۲ ماه پیش آغاز شده بود، افزود: رویداد ملی همت(هم افزایی، مهارت آموزی و توانمندسازی)، با پنل تخصصی آشنایی با ظرفیت شرکت های دانش بنیان و حمایت های قانونی آغاز شد و با تجربه نوردی، جلسه مشترک با حضور نخبگان و پرچمداران با حضور قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، پنل تخصصی اقتصاد دانش بنیان و دیجیتال مارکتینگ و بازدید از کارخانه پتکو ادامه یافت.

 

در پایان این رویداد از سه ایده برتر، تقدیر به عمل آمد و همچنین از مستند کارآفرینان جوان با عنوان «از کجا شروع کنم» رونمایی کرد.

 

گفتنی است، رویداد ملی همت با حضور ۷۶ پرچمدار از سراسر ایران، با همکاری اداره کل طرح های ملی و فراگیر وزارت ورزش و جوانان، معاونت جوانان اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی، بنیاد ملی نخبگان و دانشگاه تبریز از ۱۵ الی ۱۷ آبان ماه سال جاری، برای تبادل اطلاعات و تجربیات با هدف شبکه سازی، برگزار شد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا