مردم سرمایه نظام هستند/پرچمداران جهاد تبیین جهادگونه عمل کنند 

رئیس قوه قضاییه با تاکید بر اینکه مردم سرمایه نظام هستند، گفت: پرچمداران جهاد تبیین، جهادگونه عمل کنند و منتظر بولتن و سایر لوازم و تشریفات نباشند.

به گزارش ارک خبر،حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در دیدار با اعضای ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و ایام‌الله دهه مبارک فجر، اظهار کرد: ستادهای دهه فجر انقلاب اسلامی در سال‌های اخیر با تمرکز بر مردمی‌سازی مراسم، برنامه‌های متنوع و متکثری را با محتواهای مطلوب اجرایی کرده‌اند؛ بنابراین جا دارد بدین‌سبب از شما اعزه و همه دست‌اندرکاران این مراسم و برنامه‌ها تقدیر به عمل آورد. باید توجه داشت که مردم، سرمایه اصلی نظام هستند و هر کاری که در این نظام با مشارکت مردم صورت گرفته است، با برکت و ظفرمندی همراه بوده است.

رئیس قوه قضاییه در ادامه ضمن تشریح ابعاد مختلف مقوله‌ بسیار مهم «جهاد تبیین»، گفت: ما ابزارهای لازم را برای گسترش «جهاد تبیین» در اختیار داریم، از سخنرانان و خطبای توانمندی بهره‌مندیم؛ تریبون‌ها و رسانه‌های فراگیر داریم؛ ایضاً زمینه‌های مناسبتی مطلوبی نیز برای «جهاد تبیین» در کشور ما وجود دارد؛ شاید نقص و کاستی ما در این فقره‌ بسیار مهم، مقوله‌ی «تولید محتوا» باشد.

محسنی اژه‌ای افزود: ضروری است بخش‌هایی در نهادهای متولی و ذیربط از جمله در خود «شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی» مسئولیت تولید محتوای نغز، غنی و هنرمندانه را برعهده بگیرند تا حاملان و مباشران امر خطیر «جهاد تبیین» با دست پر به این مهم اهتمام ورزند.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: گاه نیاز است که در پیشبرد امر خطیر جهاد تبیین، از قالب‌ها و ادبیات جدید و بدیعی بهره گرفت؛ در برخی موارد این یک ضرورت است و نباید در این عرصه، موانع بلاوجه ایجاد کرد. گاه نیاز است در عرصه جهاد تبیین، تولید محتوای متناسب با اقتضائات طبقات و اقشار مختلف، صورت گیرد.

رئیس عدلیه افزود: گاهی عده‌ای که در کشور به امر تبلیغ و تبیین اشتغال و ممارست دارند، با اقدامات خود، یکدیگر را خنثی می‌کنند و درنتیجه نقض‌غرض صورت می‌گیرد! بنابراین انسجام و همگرایی میان عاملان و مباشران امر خطیر تبلیغ و جهاد تبیین، یک ضرورت انکارناپذیر است.

رئیس قوه قضاییه ادامه داد: باید رویکرد کلی در تولید محتواهایی که در راستای جهاد تبیین انجام می‌دهیم، مبتنی بر احسان و همدلی و اجتناب از تفرقه باشد؛ گاهی تولید محتواهایی که صورت می‌گیرد سبب افتراق، ناامیدی، تضعیف و تحقیر است.

محسنی اژه‌ای افزود: میدان جهاد تبیین در کشور فراخ است؛ باید این مهم را قدر بدانیم؛ باید به نحو احسن از تریبون نماز جمعه، ظرفیت‌های هیات مذهبی و مناسبت‌های دینی و ملی، در جهت بسط و توسعه جهاد تبیین بهره بگیریم.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: پرچمداران جهاد تبیین، جهادگونه عمل کنند و منتظر بولتن و سایر لوازم و تشریفات نباشند و با زبان بلیغ و رسا و با بهره‌گیری از ادبیات هنرمندانه و بدیع، دستاوردهای نظام اسلامی را برای همگان در هر قشر و صنف و طبقه‌ای تشریح کنند و در تبیین توطئه‌ها و خباثت‌های دشمنان، کوشا باشند.

رئیس دستگاه قضا گفت: برگزاری مراسم جشن و سرور در اعیاد و مناسبت‌های مذهبی و ملی نظیر نیمه‌شعبان و دهه مبارک فجر، یک ضرورت است؛ اما در اینجا باید توجه داشت که هدف اصلی از برپایی این مراسمات، مغفول نماند؛ ما دهه مبارک فجر و یوم‌الله ۲۲ بهمن را جشن می‌گیریم چرا که اعتقاد راسخ داریم که نظام اسلامی ما زمینه‌ساز نظام جهانی حضرت بقیه‌الله‌الاعظم ارواحنا فداه است.

محسنی اژه‌ای افزود: نباید در مراسم جشن و سرور ملی و دینی، هدف اصلی را گم کنیم و باید همت خود را معطوف این کنیم که این قبیل مراسمات، بدون حواشی و پیش‌برنده باشد.

رئیس عدلیه خاطرنشان کرد: یکی از نکات اساسی و کلیدی در برپایی مراسم ملی و مذهبی، زنده نگاه داشتن یاد شهداست؛ انقلاب اسلامی ما، مکتب انسان‌سازی بود؛ انسان‌هایی در دل این انقلاب تربیت شدند که با اقدامات‌شان جهانیان را متحیر ساختند و در آخر فوز عظیم شهادت نصیب‌شان شد؛ یک نمونه از آنها، شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی است؛ یاد و خاطره این شهدا باید همواره زینت‌بخش مراسم ملی و مذهبی ما باشد.

پیش از سخنان رئیس دستگاه قضا، حجت‌الاسلام والمسلمین موسی‌پور رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، از فعالیت بیش از ۴۰۰ هزار ستاد اصلی و فرعی در سراسر کشور برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسمات دهه فجر خبر داد.

وی افزود: اعتقاد ما این است که هرچه راهپیمایی ۲۲ بهمن با شکوه‌تر و پرشورتر برگزار شود در اصلاح خطاهای محاسباتی دشمن، تاثیر بیشتری خواهد داشت.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تصریح کرد: در شرایطی که امروز تمرکز دشمن بر جنگ شناختی و ادراکی علیه نظام و مردم ما قرار دارد ما باید با سلاح جهاد تبیین به مقابله با این جنگ برویم و لازم است که همه دستگاه‌ها، مجموعه‌ها و نهادهای کشور، برای این موضوع تدابیر لازم را اتخاذ کنند.

موسی‌پور همچنین بر ضرورت تبیین اقدامات، عملکردها و دستاوردهای قوه قضاییه با زبان ساده و قابل فهم برای عموم مردم تاکید کرد و گفت: حقیقتاً تحولی که امروز در قوه قضاییه شاهد آن هستیم تحسین برانگیز است؛ ما امروز شاهد مبارزه قاطعانه و بدون اغماض دستگاه قضا با مفسدان و مجرمان هستیم اما آیا مردم نیز همین ادراک را از عملکرد عدلیه دارند؟ ضرورت دارد این قبیل اقدامات قوه قضاییه به صورت گسترده، ساده و قابل فهم به اطلاع عموم مردم رسانده شود.

حجت‌الاسلام سعدی مسئول ستاد گرامیداشت دهه فجر در قوه قضاییه، طی سخنانی به ذکر برنامه‌هایپیش‌بینی شده برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسمات ایام الله دهه فجر در مراکز و مراجع قضاییسراسر کشور پرداخت و گفت: برگزاری مسابقات عکس خانوادگی حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن و همچنین برپایی غرفه‌های میز خدمت در جریان راهپیمایی‌های این روز در سراسر کشور، از جمله برنامه‌های پیش بینی شده برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن است.

حجت الاسلام تقوی نیز طی سخنانی در این دیدار با بیان اینکه اگر جهاد تبیین نبود ما امروز عاشورا را نداشتیم، گفت: حقیقت آن است که ما در تبیین دستاوردهای نظام آنچنان که باید و شایدعمل نکرده‌ایم و باید این نقیصه را برطرف کنیم.

در ادامه، حجت‌الاسلام پورسیدآقایی از مشارکت حدود ۴۰ مرکز و نهاد برای بر پایی هرچه باشکوه‌تر جشن‌های اعیاد شعبانیه امسال در سراسر کشور خبر داد.

حجت‌الاسلام همتی نیز اظهار کرد: در راستای مشارکت گروه‌های مردمی، سمن‌ها و تشکل‌ها در برپاییمراسمات دهه فجر، اقدامات بسیار موثری در سال جاری صورت گرفته است.

همچنین حجت‌الاسلام محمودی رئیس شورای هماهنگ تبلیغات اسلامی استان تهران، ضمن تشریح تمهیدات پیش بینی شده برای برگزاری باشکوه راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن در تهران، از رئیس قوه قضاییه به سبب حضور دائمی و مستمر در مراسمات مربوط به مناسبت‌های مذهبی و ملی قدردانی کرد.

وثوقی رئیس خبرگزاری صداوسیما نیز طی سخنانی در این نشست گفت: در راستای مقابله با راهبرد دشمنان که معطوف بر ناکارآمد نشان دادن حاکمیت است، تدابیر قابل توجهی در سازمان صداوسیما اتخاذ شده که از آن جمله می‌توان به برجسته‌سازی و تبلیغ پیشرفت‌های نظام جمهوریاسلامی ایران در رسانه ملی اشاره کرد.

همچنین نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف ایران نیز طی سخنانی گفت: همزمان با دهه فجر امسال، پویش «هر واحد صنفی یک پرچم» راه اندازی شده است؛ اصناف به رغم دغدغه‌های اقتصادی و چالش‌هایی که با آن مواجه هستند همچنان با قوت و استحکام پای انقلاب اسلامی و آرمان‌های آن ایستاده‌اند.

حجت الاسلام طیب حسینی نیز در سخنان خود از آموزش و اعزام مبلغین و همچنین تهیه و ارائه بسته‌های محتوایی مربوط به دهه فجر و اعیاد شعبانیه خبر داد.

در ادامه حجت الاسلام باباخانی نیز در این جلسه با اشاره به ضرورت انجام اقدامات تبیینی در برابر جنگ ادراکی دشمن، از ارائه محتواهای گسترده مربوط به حوزه مقاومت و پیشرفت در سطح هیات کشور خبر داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا