خداوند توفیق خدمت در انتظامی را نصیب شما کرده است

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور گفت: امروز توفیق خدمت در نیروی انتظامی را خداوند نصیب شما کرده و این سعادت شامل حال شما جوانان شده که لباس خدمت در این نظام را بر تن کنید و نشان خدمت را اخذ کنید.

به گزارش ارک خبر، سردار”قاسم رضایی” در مراسم دانش آموختگی فراگیران درجه داری مرکز آموزش شهید “بهشتی” اصفهان ضمن تقدیر از حضور خانواده های معظم شهدا، مسئولان استان و همه حاضران در این مراسم اظهار داشت: خداوند را شاکریم که در عصری زندگی و در لباس مقدس انتظامی خدمتگزاری می کنیم که سکان دار هدایت اجتماعی به دست فقیه عالیقدر و در جایگاه ولایت فقیه است.

وی افزود: ما مدیون شهدا و معمار کبیر انقلاب هستیم ، امام راحل به اذن الله ملت بزرگ ایران را سرافراز و ما را از مسیر انحراف به مسیر الی الله آورد و ما قدردان این مرد الهی هستیم و خداوند توفیقی داد که خلف صالح ایشان امام حاضر سکان دار نظام باشد و ما زیر پرچم ایشان زندگی و خدمت کنیم که در جمع شما جوانان پاک و بصیر و انقلابی از خداوند متعال آرزوی طول عمر با عزت برای رهبر عزیزمان که قلب تپنده جهان اسلام و امید مستضعفان جهان است را خواستاریم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: امروز توفیق خدمت در نیروی انتظامی را خداوند نصیب شما کرده و این سعادت شامل حال شما جوانان شده که لباس خدمت در این نظام را بر تن و نشان خدمت را اخذ کنید.

این مقام ارشد فراجا در ادامه با اشاره به اینکه پدرومادرها، شما جوانان را پرورش دادند و به این مرحله رساندند افزود: حقوق والدین بخشی از حقوقی است که بر همه ما تکلیف است، حقوق شهروندان ، حقوق خانواده شهید ، شهدا ، بزرگان و هر آن کس که این امانت رابر ما سپرده همه اینها نیز بر ما تکلیف است .

سردار قاسم رضایی اظهار داشت: وحدت فرماندهی و انسجام مدیریت بسیار ضروری است که امروز در بخشی از برنامه های شما کاملا مشخص بود، اقدامات فرهنگی وانس با شهدا بسیار خوب بود، از حضور گرانقدر مادر شهید که افتخار دادند و با معنویت و لطف الهی مراسم ما را پربار کردند سپاسگزارم و از خداوند می خواهم ما را شرمنده شهدا نکند و بتوانیم ادامه دهنده مسیر شهدای عزیز باشیم .

این مقام عالی رتبه فراجا تاکید کرد: درروزهای پایانی ماه شعبان قرار داریم، ماه رمضان نزدیک است، ان شاءالله بتوانیم از لحظه لحظه این ماه مبارک در خودسازی و مقابله با رذایل اخلاقی استفاده کنیم و پس از عید سعید فطر سرافراز و پاک وارد دیگر ماه های خداوند شویم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور تصریح کرد: روز گذشته در لبنان پیکر مطهر سید مقاومت و همرزم او با حضور پررنگ طیف های مردمی و مذاهب مختلف با عظمت تشییع شدکه این مراسم جنگی بود علیه استکبار و همه مردم با شعارهای خود پیام هایی به مستضعفین جهان و مستکبرین دادند .

سردار رضایی ادامه داد: چند سال قبل مقام معظم رهبری (مدظله العالی) فرمودند: اسرائیل ۲۵ سالگی خود را نخواهد دید که انسجام و حضور همه اقشار در مراسم روز گذشته یکی از این نشانه ها بود ، علی رغم رجز خوانی رژیم غاصب و کودک کش صهیونیست همه با انسجام آمدند و مراسمی با عظمت برگزار و ضربه محکمی بر پیکر آمریکای جنایت کار واردشد .

این مقام عالی رتبه فراجا افزود: امروز ایران اسلامی را به برکات در مسیر الی الله بودن و وجود پربرکت امامین انقلاب و وجود پربرکت ولایت فقیه و مردم بصیر و انقلابی ام القرای جهان اسلام می شناسند که می بایست به تکلیف عمل کنیم و تابع محض ولایت فقیه باشیم .

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور در پایان از نظم و ترتیبی که در اجرای این مراسم معنوی بود تقدیر و خاطر نشان کرد: ان شاءالله شما عزیزان در صحنه های مختلف خدمت مقدس انتظامی و اجرای ماموریت ها بتوانید مانند امروز عمل کنید و اندوخته های امروز را در صحنه های ماموریت جاری کنید و کسوت ظهور حضرت بقیه االله الاعظم (عج) را که کسوت بسیار بالایی است کسب کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا