تضمین آب پایدار تبریز با اجرای طرح هایی به ارزش ۲۵ هزار میلیارد ریال

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی با اشاره به اجرای طرح هایی به ارزش ۲۵ هزار میلیارد ریال برای تضمین تامین آب شرب پایدار تبریز، اظهار کرد: این طرح‌ها با هدف مدیریت بحران کم آبی و تا تکمیل و اتمام خط انتقال آب ارس به تبریز، نیاز آب شرب این شهر را تامین خواهند کرد.

به گزارش ارک خبر،

ابراهیم سلیمانی در گفتگو با خبرنگاران، با بیان اینکه این طرح ها شامل افزایش منابع آبی جدید، بهسازی تأسیسات موجود و توسعه خطوط انتقال است، گفت: تاکنون بخش قابل‌ توجهی از عملیات افزایش ظرفیت منابع آبی برای تبریز انجام شده و مهندسی مجدد ۱۵ حلقه چاه برای افزایش بهره‌وری و احداث خطوط انتقال اصلی بین مخازن و چاه‌ها در دست اقدام است.

سلیمانی با اشاره به اجرای طرح‌های میان‌مدت در سال‌ جاری و آینده، افزود: عملیات افزایش ظرفیت منابع آبی از طریق حفر ۴۰ حلقه چاه در ایلخچی، صوفیان، شهرهای مسیر خط انتقال زرینه رود و مناطق اطراف تبریز آغاز شده و خط انتقال با ظرفیت ۴۰۰ لیتر بر ثانیه نیز در حال انجام است.

وی ادامه داد: ارتقای کیفی آب چاه‌های موجود و انجام مطالعات برای یافتن منابع جدید آب نیز در دستور کار است و اقدامات لازم برای تکمیل حلقه جنوبی و شرقی آب تبریز نیز در حال اجراست که موجب توزیع همگن در امر کیفیت و کمیت آب در این شهر خواهد شد.

سلیمانی با اعلام اینکه این طرح ها با ۲۵ هزار میلیارد ریال در حال انجام است و تا زمان تکمیل خط آبرسانی ارس، تأمین آب پایدار تبریز را تضمین می کند، اظهار امیدواری کرد که با اجرای این طرح‌ها، مشکلات ناشی از کمبود آب در تبریز کاهش یافته و خدمات‌ مطلوب‌تری به شهروندان ارائه شود.

افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی آب در شهرهای آذربایجان شرقی با ساخت ۱۶ مخزن جدید

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی افزایش ظرفیت ذخیره سازی آب در استان را راهکاری دیگر برای عبور از تنش آبی عنوان و اظهار کرد: ۵۹ هزار مترمکعب ظرفیت جدید ذخیره آب شهری در حال ساخت است.

سلیمانی، از ساخت ۱۶ مخزن ذخیره آب با ظرفیت ۵۹ هزار مترمکعب در مناطق شهری استان خبر داد و آن را اقدامی مهم در راستای بهبود تأمین و توزیع آب پایدار دانست.

وی با اشاره به پیشرفت این پروژه گفت: این مخازن که در حال ساخت هستند، به محض تکمیل، نقش مهمی در افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی آب، کاهش نوسانات فشار و تأمین پایدار آب برای جمعیت شهری ایفا خواهند کرد.

سلیمانی افزود: این طرح بخشی از برنامه‌های کلان شرکت برای مدیریت بهینه منابع آبی و افزایش تاب‌آوری شبکه توزیع است با بهره‌برداری از این مخازن، امکان ذخیره و توزیع آب در زمان‌های اوج مصرف بهبود یافته و قطعی‌های احتمالی کاهش خواهد یافت.

مدیرعامل آبفای استان تأکید کرد: افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی آب در شهرهای استان، علاوه بر ارتقای کیفیت خدمات، باعث مدیریت بهتر بحران‌های احتمالی مانند خشکسالی و افزایش مصرف در فصل گرما می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا