انجیر یک چهارم نیاز روزانه بدن به آهن را تامین می کند

‌‌‌‌‌پایگاه خبری ارک :
دکتر معصومه خادمی زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار سلامت ایرنا افزود: ویتامین سی (C) موجود در آب پرتقال ، جذب آهن را بالا می برد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین مصرف چهار عدد انجیرخشک ، یک ساعت قبل از وعده سحر یا یک ساعت بعد از وعده افطار می تواند برای افراد دچار کم خونی مفید باشد.
خادمی زاده ادامه داد: برای این گفته می شود خوردن انجیر قبل یا بعد از وعده های سحر یا افطار باشد، چون ممکن است در این وعده ها لبنیات مصرف شود و کلسیم موجود در لبنیات مانع جذب آهن موجود در انجیر خواهد شد.
مسئول آموزش گروه داروسازی سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص وعده افطار توصیه کرد بهتر است در وعده افطار از شیرینی ها استفاده نشود زیرا شیرینی جذب پروتئین را مختل می کند.
خادمی افزود: مصرف گوشت، پنیر و تخم مرغ در وعده افطار به ویژه برای نوجوانان مفید است و در وعده سحر نیز برای کاهش تشنگی می توان از خاکشیر و شربت لیموترش استفاده کرد.
گفته می شود 70 درصد خانوارهای ایرانی با کمبود آهن مواجه هستند و سالانه 575 میلیون دلار در کشور صرف ضرر و زیان کمبود آهن مردم می شود.
انجیر یکی از منابع تامین کننده آهن بوده و یکی از میوه هایی است که خداوند در قرآن کریم به آن سوگند یاد کرده است. انجیر تازه را از اوایل خرداد تا اوایل شهریور می توان یافت اما انجیر خشک در هر زمان یافت می شود.
اجتمام(4)**9185 ** 1569

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا