ربیعی: مسجد پنجرهای برای عرضه خدمات اجتماعی است
به گزارشپایگاه خبری ارک به نقل از تارنمای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «علی ربیعی» در نشست «خیر جمعی و مسائل حوزه رفاه اجتماعی» با اندیشمندان و طلبه های حوزه علمیه شرق تهران افزود: دولت در نظر دارد با کمک سازمان بهزیستی مرکز مشاوره برای ازدواج، طلاق و رسیدگی به نیازمندان را در مسجدها مستقر کند تا مردم بتوانند به کمک دولت در این مکان مشکلات خود را حل کنند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: دولت تلاش دارد به کمک مجموعه نظام با گسترش فقر و همه آسیبهای اجتماعی مبارزه کند اما عده ای با تهمت و هتک حرمت دولتمردان که دلسوزانه برای تقویت جایگاه جمهوری اسلامی ایران تلاش کردهاند، قصد دارند مجموعه نظام را تضعیف کنند که بنده آن را در ادامه سیاستهای مخرب و آسیب زای سالهای گذشته می دانم.
وی گفت: کسی در دولت یازدهم، غرب را حلال مشکلات نمیداند اما معتقدیم باید مشکلات را با گفت و گو و تنشزدایی رفع کرد.
ربیعی ادامه داد: زمانی که دولت یازدهم بر سر کار آمد اقتصاد کشور دارای 56 درصد کسری رشد بود و 76 درصد بین مزد و تورم فاصله افتاده بود. همچنین ورودی اقتصاد کشور در پی کاهش قیمت نفت به شدت پایین آمده بود اما وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی توانست 11 میلیون فقیر شهری را بیمه کند.
به گفته وی، دولت بیش از سه میلیون ثروتمند را از فهرست دریافت یارانه خارج کرد تا بتواند ثروت را به طور عادلانه بین همه قشرهای جامعه توزیع کند.
وی تاکید کرد گسترش رفاه عمومی، خروج از رکود و رفع بیکاری مهمترین دغدغه دولت یازدهم است و افزود: مشکلات اقتصادی، دیر یا زود حل شدنی است اما باید برای «فروپاشی اخلاقی» جامعه تلاش جدی کرد؛ زیرا هر روز آمارهای تکان دهندهای از افزایش آسیبهای اجتماعی به گوش میرسد.
این مسئول اضافه کرد: وزارت تعاون با راهاندازی بهزیستی مساجد در اندیشه کاهش آسیبهای اجتماعی مانند مصرف مواد مخدر، بزهکاری و طلاق در جامعه است.
ربیعی ادامه داد: ائمه جماعات نقش بسزایی در برابر تغییر ارزشهای اصیل جامعه دارند زیرا دشمن با رویکرد تغییر ارزشها به دنبال تغییر گفتمان نظام اسلامی است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی راه اندازی مرکزهای مشاوره (طلاق و ازدواج)، استقرار مرکزهای رسیدگی به نیازمندان، روانشناسی و مددکاری در مسجدها و ساماندهی برنامههای اجتماعی و مددکاری در این مکان را از مهمترین برنامههای این وزارتخانه برای کاهش آسیبهای اجتماعی اعلام کرد.
وی تاکید کرد راهبرد دولت یازدهم، بهره گیری از ظرفیت روحانیت و مساجد برای صیانت از امنیت اجتماعی، روانی و جسمی مردم است و افزود: استقرار طرح کاهش آسیب اجتماعی در مساجد به دلیل پیوند مردم با این نهاد دینی، افزون بر کاهش هزینهها موجب افزایش بهرهوری برنامهها میشود.
به گزارش ایرنا، معاون معاون اوقافی، حقوقی و امور مجلس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور فروردین ماه امسال اعلام کرد بیش از 70 هزار باب مسجد در کل کشور دایر است.
به گفته وی، خراسان رضوی با پنج هزار و 346 باب مسجد بیشترین و البرز با 376 باب مسجد کمترین سهم را از این آمار دارد.
وی درباره اعتبار اختصاص یافته برای مسجدها گفت: از سال 1390 تا 1394 در مجموع سه هزار و 700 میلیارد ریال اعتبار برای مسجدهای کشور در قانون بودجه به تصویب رسید که از این میزان، فقط 470 میلیارد ریال معادل 12 درصد محقق شد.
در پایان سال 1394 نیز از 700 میلیارد ریال اعتبار مصوب برای مسجدها مبلغی پرداخت نشد.
اقتصام**9186**1961