کشاورزان استان از 34 رقم انار بیش از17 هزار تن محصول برداشت می کنند
اردشیر شهرکی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هم اینک 2 هزار و 42 هکتار از سطح باغات سیستان و بلوچستان به کشت انار اختصاص دارد که هزار و 500 هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
وی با بیان اینکه برداشت انار در سیستان و بلوچستان از اوایل شهریور آغاز شده و تا اواسط آبان ادامه دارد گفت: عمده انار کشت شده در استان بی دانه سنگان، شیرین ساوه، شهسوار، ملس سراوان، می خوش لادیز و رباب است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: انار برداشت شده از باغات استان علاوه بر تازه خوری برای مصارف دیگر از جمله رب، ادویه محلی و رنگ رزی مورد استفاده قرار می گیرد.
شهرکی اظهار داشت: انار به عنوان یکی از محصولات مهم باغی استان در شهرستان های خاش، میرجاوه، زاهدان، مهرستان، سراوان و سیب سوران کشت می شود.
به گزارشپایگاه خبری ارک به نقل از ایرنا سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، مرکبات و غیره دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید 2 بار محصول را دارند.
هم اینک در بیش از 200 هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان محصولات زراعی و در 80 هزار هکتار از باغ های استان انواع میوه های گرمسیری، نیمه گرمسیری و سردسیری تولید می شود.
7316 **6081 خبرنگار: عصمت جهانی** انتشار دهنده: حیدر سرایانی