15 هزار تُن انگور در شهرستان تیران و کرون تولید شد
پایگاه خبری ارک :
محسن حاج عابدی روز یکشنبه در گفتگو با ایرنا افزود: انگور شهرستان تیران و کرون علاوه بر مصرف مردم این شهرستان در بازارهای محلی عرضه و به شهرستان های استان اصفهان نیز ارسال می شود.
وی بیان کرد: 20 درصد از انگور تولیدی در این شهرستان امسال فرآوری شد و به عنوان شیره و کشمش مورد مصرف قرار می گیرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تیران و کرون افزود: شیره انگور برای تهیه شربت شیره، تهیه کیک شاهدانه و مصرف روزانه مورد استفاده قرار می گیرد.
وی ادامه داد: یکهزار و 250 هکتار از زمین های کشاورزی شهرستان تیران و کرون تاکستان است.
حاج عابدی ، برند سازی محصول انگور شهرستان تیران و کرون را ضروری دانست و افزود: انگور تولید شده در این شهرستان به دلیل آب و هوا و خاک مناسب از ظرفیت خاصی برای برند سازی و صادرات برخوردار است.
وی اضافه کرد: در اینخصوص در ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان تیران و کرون راهکارهایی از جمله برگزاری جشنواره انگور پیشنهاد و بررسی شده است.
شهرستان تیران و کرون در 45کیلومتری غرب اصفهان قرار دارد.
برداشت انگور در شهرستان تیران و کرون هر سال از شهریور آغاز می شود و تا اوایل آبان ادامه می یابد.
مهد/ 7153/ 2093 ** انتشاردهنده: اصغر دواتگر