طرح نشانه گذاری لاشه دام در کشتارگاه خوی از اول امسال اجرایی شده است

سیدحسین حسن زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به دلایل حک پلمپ امنیتی بر روی گوشت افزود: این پلمپ ها نشانه سالم، پاک و حلال بودن گوشتهای تولیدی کشتارگاه صنعتی خوی است.
وی اجرای این طرح را در راستای ارتقای امنیت غذایی و سلامت غذایی جامعه دانست و اضافه کرد: در این طرح پلمپ ها به سه رنگ مختلف برای تمایز دام های بزرگ و کوچک نر و ماده و بز ذبح شده در کشتارگاه نصب و به بازار عرضه می شود.
وی بیان کرد: با اجرای این طرح امکان تفکیک کشتارهای غیرمجاز از کشتارهای مجاز فراهم و بهداشت گوشت عرضه شده به طور کامل رعایت می شود.
مدیر شبکه دامپزشکی خوی اظهار کرد: در راستای اجرای این طرح تاکنون 26 مرکز کشتار و عرضه دام غیر مجاز در این شهرستان شناسایی، 20 واحد به مراجع قضایی معرفی و 6 مرکز نیز تعطیل شده است .
به گزارش‌‌‌‌‌پایگاه خبری ارک به نقل از ایرنا، کشتارگاه صنعتی خوی با ظرفیت کشتار 500 راس دام کوچک و 100 راس دام بزرگ در هر شیفت کاری برای شهرستانهای شمال آذربایجان غربی احداث شده است.
* مهمترین اخبار ایرنای کشور و آذربایجان غربی را به صورت لحظه به لحظه از کانال تلگرامی این رسانه به آدرس @irnaoromiye دریافت کنید.
7133/2093**خبرنگار: سعید فرجی**منتشر کننده: صابر چهرقانی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا