آغاز طرح تشدید نظارت بر واحد های عرضه فراورده های خام دامی در یزد

‌‌‌‌‌پایگاه خبری ارک :

علی اکبر حدادزاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:با توجه به افزایش فعالیت واحدهای تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی در ایام نوروز، کنترل و نظارت بهداشتی بر واحدهای مذکور در سراسر استان تشدید می شود.
وی تصریح کرد: در این ایام با توجه به حجم بالای عرضه فراورده های خام دامی و خرید توسط همشهریان و مسافران نوروزی نیاز به نظارت های بهداشتی نیز بیشتر می شود.
وی اظهار کرد: به همین علت با هدف اطمینان از رعایت اصول بهداشتی در امر تولید، فراوری و عرضه فراورده های خام دامی همه ساله اکیپ های ثابت و سیار نظارتی در مرکز استان و شبکه های دامپزشکی شهرستان ها ساماندهی شده و در تمام مدت تعطیلات نوروزی حتی در خارج از ساعات اداری و ایام تعطیل اقدام به بازرسی از مراکز مورد نظر می نمایند.
این مسئول در ادامه تصریح کرد: علاوه بر نظارت توسط اکیپ های ویژه دامپزشکی در سطح شهرستان ها در این ایام، گشت های مشترکی نیز با همکاری دیگر نهادهای ذی صلاح از جمله تعزیرات، مرکز بهداشت شهرستان و غیره به اجرا در می آید تا بر کیفیت بازرسی ها افزوده شود.
وی با اشاره به مراکز مشمول این طرح افزود: مراکز مذکور طیف وسیعی از اصناف شامل کشتارگاه ها، مرغ و ماهی فروشی ها، قصابی ها، رستوران ها، هتل ها، چلوکبابی ها، ایستگاه های جمع آوری شیر، سردخانه ها، مراکز بسته بندی و خودروهای حمل فراورده های خام دامی می شود.
دکتر حداد زاده گفت: امیدواریم با اجرای این طرح در ایام نوروز شاهد تضمین امنیت و سلامت غذا و حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروز باشیم.
وی در پایان به شهروندان توصیه کرد که در هنگام خرید محصولات و فرآورده های خام دامی حتماً به تاریخ و لیبل درج شده بر روی بسته بندی توجه نمایند.
طرح یاد شده تا نیمه فروردین ماه سال اینده ادامه دارد.
دو هزار مرکز تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی در استان یزد فعال هستند.
2088/ 6197 خبرنگار: کبری دانشی دهج ** انتشار: محمدحسین فلاح

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا