جهانگیری:دستگاههای اجرایی همه توان خود را برای رویداد تبریز 2018 بکار گیرند
ارک خبر- معاون اول رییس جمهوری با بیان این که هیچ مقطع سرنوشت سازی در کشور وجود ندارد که تبریز لنگرگاه آن نبوده باشد، گفت: دستگاههای اجرایی همه توان خود را برای رویداد تبریز 2018 بکار گیرند.
جهانگیری:دستگاههای اجرایی همه توان خود را برای رویداد تبریز 2018 بکار گیرند
به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رییس جمهوری، اسحاق جهانگیری روز سه شنبه در جلسه دیدار مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی افزود: این استان و مرکز آن تبریز از جهات گوناگون تمدنی، آثار تاریخی و موقعیت جغرافیایی برای ایران دارای اهمیت است و هیچ مقطع سرنوشت سازی در کشور وجود ندارد که تبریز لنگرگاه آن نبوده باشد.
معاون اول رییس جمهوری همچنین استان آذربایجان شرقی را استان صنعتی دانست و افزود: آذربایجان شرقی از ظرفیت گسترده ای در بخش های مختلف و از جمله بخش صنعت برخوردار است و بخش خصوصی نیز در این استان در بخش صنعت فعالیت خوبی دارد.
وی با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته برای برگزاری مراسم تبریز 2018 به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام، این رویداد را رویدادی بسیار مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: همه دستگاه های اجرایی کشور تمام توان خود را بکار گیرند تا این مراسم به خصوص به دلیل رقابت میان کشورهای اسلامی، به بهترین شکل ممکن برگزار شود.
معاون اول رییس جمهوری با اشاره به مطالبه نمایندگان مردم استان آذربایجان شرقی مبنی بر آموزش زبان آذری در مدارس این استان و تبدیل بنیاد فرهنگ و ادب آذری به فرهنگستان زبان ترکی آذری، لازمه این اتفاق را طرح موضوع در جلسه شورایعالی انقلاب فرهنگی دانست و افزود: البته موضوع آموزش زبان ترکی آذری در مدارس این استان باید از طریق مذاکره با وزیر آموزش و پرورش و برنامه ریزی برای این مطالبه پیگیری گردد که امیدواریم بتوانیم این درخواست را عملی کنیم.
جهانگیری با تاکید بر این که معدن مس سونگون در شهرستان ورزقان که می تواند به توسعه این منطقه و محرومیت زدایی کمک کند باید تا مرحله کاتد نهایی شود، از توجه ویژه دولت برای توسعه معادن و به خصوص معدن سونگون خبر داد و بر لزوم استفاده حداکثری از ظرفیت های این معدن و راه اندازی صنایع پایین دستی آن تاکید کرد.
وی در ادامه این جلسه با اشاره به اهمیت دریاچه ارومیه و حساسیت کل کشور نسبت به احیاء و حفظ این دریاچه، تصریح کرد: اگر مسائل این دریاچه جدی شود، آثار مخرب آن می تواند گریبانگیر همه مناطق شمال غرب کشور و حتی مناطق مرکزی شود از این رو باید با همه توان به دنبال حل و فصل مسائل دریاچه ارومیه باشیم و دولت نیز محدودیتی برای تامین اعتبار در این زمینه قائل نیست.
معاون اول رییس جمهوری همچنین از تسهیلات اشتغال روستایی به عنوان فرصتی برای اشتغالزایی و توسعه مناطق روستایی استان آذربایجان شرقی و سایر استان های کشور یاد کرد و افزود: البته باید ساز و کاری برای نظارت بر اجرای این برنامه وجود داشته باشد تا این اعتبارات حتما در روستاها هزینه شود.
در این جلسه استاندار آذربایجان شرقی نیز گزارشی از وضعیت استان در بخش های مختلف ارائه کرد و ضمن تشریح مهمترین مسائل و اصلی ترین چالش های استان، خواستار کمک دولت برای تکمیل طرح های در دست اقدام و به خصوص پروژه راه آهن میانه – تبریز شد.
نمایندگان مردم استان آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست هرکدام در سخنانی دغدغه های کلان استان و مسائل حوزه های انتخابیه خود را مطرح کردند و پیشنهاداتی برای توسعه و پیشرفت استان ارائه دادند.