کاپ کیک اسفناج

در این مطلب طرز تهیه کاپ کیک اسفناج را برای شما ارائه می دهیم.

مواد لازم:

اسفناج ۳۰۰ گرم، قارچ ۲۵۰ گرم، تخم مرغ ۴ عدد، پنیر پارمیزان خرد شده ۱ پیمانه، خامه یک دوم قاشق چای خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا اسفناج و قارچ را خرد می کنیم. سپس اسفناج، قارچ و تخم مرغ را با هم کمی تفت داده و نمک و فلفل را اضافه می کنیم. در آخر پنیر و خامه را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. بعد مواد را در قالب کاپ کیک ریخته و یک عدد قارچ روی هر کدام می گذاریم. قالب را داخل فر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه گذاشته و زمانی که طلایی رنگ شد آماده است.

* می توانیم به جای پنیر پارمیزان از پنیر چدار استفاده کنیم.

* در صورت تمایل می توانیم ادویه های مختلف نیز اضافه کنیم.

 الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا