ارتقای آموزش های امداد و نجات در سطح بین المللی و استاندارد

پایگاه خبری ارک خبر-اصفهان:

معاونت آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر استان اصفهان خبر داد:

 ارتقای آموزش های امداد و نجات در سطح بین المللی و استاندارد

در نشست خبری معاونت آموزش، پژوهش و فناوری و معاونت داوطلبان جمعیت هلال احمر استان اصفهان بمناسبت هفته پژوهش و فناوری که در مرکز بین المللی آموزش های تخصصی امداد و نجات برگزار شد، وجود ۵ فضای آموزشی، سالن ورزشی ۷۰۰ نفره، استخر، سازه های طبیعی کوهستان، اسکان اضطراری و دیگر سازه ها در سطح ملی، بین المللی و منطقه ای اعلام شد.

امیرجلالیان، معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر استان اصفهان با اشاره به توانایی عملیاتی این مرکز بلحاظ سوق الجیشی در سطح کشور، از برگزاری دوره های بین المللی و اجرای طرح مطالعاتی مراکز آموزش تخصصی در این مرکز خبر داد و افزود: در سطح بین المللی برنامه ها و الگوهای آموزشی کشورهای مختلف را بررسی می کنیم تا به استانداردهای روز دست یابیم.

وی گفت: از ۴۳ بلا، وقوع ۳۳ بلا در کشور ما ثبت شده که آموزش واکنش مناسب در بلایا و کمک های اولیه دراین راستا تحقق یافته و گام های مثبتی در زمینه امداد و نجات برداشته ایم. جلالیان در اشاره به پتانسیل ها و سازه های مختلف در مرکز، اظهار کرد: سازه های برف و بخ در کوه های پادنای سمیرم و ارتفاعات بالای ۴۰۰۰ متر و نجات در آبهای خروشان در منطقه چادگان را تدارک دیده ایم. جلالیان از برگزاری دوره آموزشی اپراتورهای مراکز کنترل و هماهنگی عملیات، لوجستیک و پشتیبانی، جستجو و نجات با ۸۳ مربی سگ وهمکاری مربیان بین المللی، دوره حمایت روانی، بهداشت مادروکودک و آموزش همگانی خبر داد و در پاسخ به خبرنگار ما راجع به تعامل با آتش نشانی بلحاظ فعالیت های مشترک گفت: توافقاتی با آتش نشانی، نیروی انتظامی، ارتش، سپاه، بسیج و نهادهای دیگر برای استفاده از تجهیزات آموزشی داشته ایم. همچنین، بیش از ۳ هزار نفر از کارمندان در این مرکز آموزش دیده اند. برگزاری ۶۶ دوره مقدماتی امدادونجات، ۲۸ دوره تخصصی، ۱۹ دوره ضمن خدمت، ارزیابی گروه های هدف و ارتقای آمادگی استان از ۳/۸ به ۳۲/۱۴ و تدوین ابعاد بحران در اپیدمی بیماری های خطرناک با همکاری دانشگاه علوم پزشکی از جمله مواردی بود که معاونت آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر به آنها پرداخت.

علی محمد هاشمی، معاونت داوطلبان جمعیت هلال احمر استان اصفهان با اشاره به اهمیت کار داوطلبان و اقدامات انجام شده در این حوزه، از تاسیس خانه داوطلبان رسانه ای خبر داد. وی شعار روزجهانی داوطلب را “داوطلبان، جامعه ای تاب آور می سازند” اعلام کرد و کار داوطلبانه را از ابعاد ارزش اقتصادی، توسعه اجتماعی و توسعه شخصی ارزشمند خواند و افزود: ارزش اقتصادی کار داوطلبانه در استان در ۶ ماهه اول امسال به ۶ میلیارد تومان می رسد که حاکی از تاثیر کار داوطلبانه در توسعه کشور است.

در ادامه، بازدید از مرکز تندرستی کودک، نشستی با رئیس دانشگاه علمی کاربردی هلال احمر و آموزش اقدامات حیاتی پایه برای خبرنگاران بعمل آمد.

 

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا