۲۲ طرح مرمت آثار تاریخی در آذربایجان شرقی تکمیل می شود

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی گفت: امسال ۲۲ طرح مرمت آثار و ابنیه های تاریخی و گردشگری در استان تکمیل و بهره برداری می شود.

به گزارش ایرنا، مرتضی آبدار روز یکشنبه در مراسم افتتاح نمایشگاه عملکرد مرمت سال ۱۳۹۷ استان، افزود: اجرای این طرح ها مراحل تکمیلی را طی می کند و با اتمام عملیات مرمت به طور کامل از لیست طرح های اجرایی خارج و برای تعیین کاربری معرفی می شود.
وی اظهار داشت: این طرح ها از جمله شامل «پل پنج چشمه، کبوترخانه دده خان، مسجد کبود و مسجد زرگران بناب»، «امام زاده کلیبر»، « مجتمع بین راهی عجب شیر»، «مسجد کریم خان و خانه سلطان قرائی تبریز» و «مجتمع رفاهی هوراند » است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی گفت: در راستای حفظ و صیانت از اماکن و محوطه های تاریخی و تامین زیرساخت های گردشگری، طرح های مرمتی و تامین زیرساخت های گردشگری همواره مورد توجه این اداره کل است.
آبدار با بیان اینکه از بین ۱۶۳ طرح مرمتی، احیا و زیرساخت‌های گردشگری تعریف شده تا پایان سال مالی ۹۷ در استان بیش از ۱۰۰ کارگاه فعال است، ادامه داد: از این تعداد ۳۰ طرح مربوط به تبریز و ۷۰ طرح مربوط به شهرستان ها است.
وی یادآوری کرد: این طرح ها شامل مرمت، احیا، بهسازی، مطالعات و اجرای زیرساخت های گردشگری تبریز و تمامی شهرستان های استان است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی با اشاره به تداوم اجرای تمامی طرح های بخش میراث فرهنگی و گردشگری سطح استان، گفت: این طرح ها با در نظر گرفتن ظرفیت‌ ها و توانمندی ‌های سرمایه گذاری گردشگری شهرستان ها در زمینه احداث کمپ ها و مراکز اطلاع رسانی گردشگری، راه دسترسی، ایجاد پیاده راه و سرویس های بهداشتی، آبرسانی و نیرو رسانی اجرا می شود.
آبدار، مرمت حمام ها، خانه ها، جداره ها، موزه، برج مقبره ها، پل ها، قلعه ها و کاروانسراهای تاریخی را از دیگر طرح های در حال اجرای این اداره کل اعلام کرد.
نمایشگاه دستاوردهای مرمت ۱۳۹۷ آذربایجان شرقی همزمان با هفته میراث فرهنگی در محوطه مسجد کبود تبریز گشایش یافت.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا