کیک خامه ای خیس

در ادامه طرز تهیه کیک خامه ای خیس را برای شما ارائه می دهیم.

مواد لازم:

بیسکویت پتی بور ۲ بسته، موز ۲ عدد، گردو خرد شده به مقدار لازم، نسکافه به مقدار لازم، عسل و خامه به مقدار لازم، شیر یک دوم پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا موزها را به صورت نازک حلقه حلقه می کنیم. بیسکویت ها را در شیر فرو برده و در ظرف مورد نظر می چینیم. سپس به ترتیب خامه و عسل را روی بیسکویت ها مالیده و پودر نسکافه را می ریزیم. بعد موزها را چیده و گردو را می ریزیم. همین طور ادامه می دهیم تا بیسکویت ها تمام شود و در آخر کل کیک را خامه می مالیم. کیک را سلفون کشیده و حداقل به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار می دهیم. سپس با موز تزیین کرده و سرو می کنیم.

 

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا