دوره‌ جدید آموزشی” پرورش قارچ خوراکی ” با توجه به درخواست های مکرر شهروندان فلاورجان در فرهنگسرای غدیر شهرداری برگزار شد.

دوره‌ جدید آموزشی” پرورش قارچ خوراکی ” با توجه به درخواست های مکرر شهروندان فلاورجان در فرهنگسرای غدیر شهرداری برگزار شد.


به گزارش ارک خبربه نقل ازروابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر فلاورجان؛
امروزه قارچ های خوراکی منبع املاح مورد نیاز بدن مانند پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، سلفور و فسفر می-باشد.کشت قارچ خوراکی، یک محصول زود بازده است که کشت آن به دلایلی نظیر شاخص اقتصادی، زیست محیطی، تغذیه ای و دارویی اهمیت زیادی پیدا کرده است.
مراسم افتتاحیه این دوره آموزشی از ساعت ۹ صبح روز دوشنبه ۲۰ خردادماه سال ۹۸ با حضور شهردار، ریاست و اعضای شورای اسلامی شهر و ریاست اداره جهاد کشاورزی شهرستان فلاورجان در فرهنگسرای غدیر شهرداری برگزار گردید.
این دوره آموزشی سه روزه در راستای تحقق شعار سال با عنوان « رونق تولید » و ترویج کارآفرینی برای عموم شهروندان، در فرهنگسرای غدیر شهرداری فلاورجان در روزهای ۲۰ و ۲۱ و ۲۲ خردادماه برگزار و در پایان این دوره آموزشی نیز پس از برگزاری آزمون، گواهینامه آموزشی”پرورش قارچ خوراکی”به شرکت کنندگان اعطا شد.
در این دوره شرکت کنندگان با شناسایی انواع مختلف قارچ های خوراکی از سمی، ارزش غذایی و دارویی قارچ ها، چگونگی تجهیز سالن قارچ، ابزار مورد نیاز پرورش قارچ، مراحل تولید قارچ، آفات و بیماری ها پرورش قارچ خوراکی، آماده کردن بذر، تولید مثل بافت قارچ و… آشنا شدند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا