نرخ مشارکت مردم در آذربایجان‌شرقی ۴۰.۷ درصد است

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان آذربایجان‌شرقی نرخ مشارکت در استان را ۴۰.۷ ذکر کرد و گفت: ۴۰.۸ درصد شاغلان در استان در بخش خدمات ۳۹.۴ درصد در صنعت و ۱۹.۷ درصد در بخش کشاورزی فعال هستند.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، میراحد حسینی  دیشب که در چهارمین جلسه شورای هماهنگی ادارات و سازمان‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سال ۹۸ که با حضور مشاور عالی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تشکیل شده بود سخن می‌گفت، اظهار داشت: از سال ۱۳۹۰ که تشکیل جلسات این شورا در استان در دستور کار قرار گرفت ۹۰ جلسه و ۳۰ جلسه فوق‌العاده شکل گرفته که ۵۱۷ مصوبه داشته که در توانمندسازی و آموزش کارکنان، هماهنگی و تعامل میان دستگاه‌های فعال این حوزه، برگزاری همایش‌های مشترک و نیز دایر کردن سامانه‌های خدمت‌رسانی از جمله سامانه پاسخگویی و میز خدمت سخت و زیان‌آور که در سطح کشور نیز توسعه یافته و نقش مهمی ایفا کرده است.

حسینی افزود: خوشبختانه اعضای شورای هماهنگی ادارات و سازمان‌های تابعه ضمن بیان مشکلات با صدای واحدی اهداف وزارتخانه را پیگیری و برای تحقق آن از توان همه بهره می‌گیرند.

وی، وضعیت اشتغال در استان آذربایجان‌شرقی را رو به بهبود عنوان کرد و گفت: با توجه به فعال بودن کارگاه‌ها در استان نرخ بیکاری در این استان که ۱۰.۹ درصد است پایین‌تر از میانگین کشوری است.

حسینی، نرخ مشارکت در استان را ۴۰.۷  ذکر کرد و بیان داشت: ۴۰.۸ درصد شاغلان در آذربایجان‌شرقی در بخش خدمات ۳۹.۴ درصد در صنعت و ۱۹.۷ درصد در بخش کشاورزی فعال هستند و این استان با دارا بودن ۳۶ شهرک صنعتی ، ۱۷ ناحیه صنعتی و یک شهرک سرمایه‌گذاری با ۴۵ هزار  فعال کددار که تعدادی از آنها بخشی از زیرساخت‌های اقتصادی کشور به شمار می‌روند.

وی، تعاون را یکی از بخش‌های فعال استان آذربایجان‌شرقی خواند و گفت: هم‌اکنون بالغ بر ۴ هزار و ۲۰۰ تعاونی در استان فعال هستند که ۵.۴ درصد سهم کشور که ۷۰۷ هزار اشتغال دارد که البته یکی از بخش‌های فعال تعاون در حوزه مسکن بوده که تاکنون ۳۴ هزار واحد مسکونی ایجاد کرده‌اند.

حسینی با اشاره به فعال بودن ۴۹۹ تشکل کارگری و ۹۰ تشکل کارفرمایی در استان آذربایجان‌شرقی نقش این تشکل‌ها را در سازماندهی حوزه روابط کار بسیار موثر دانست و خاطرنشان ساخت: سالانه بالغ بر ۱۴ هزار درخواست به ۳۵ هیات‌های تشخیص و  3 هزار و ۹۰۰ پرونده در ۲۲ هیات حل اختلاف استان ارائه می‌شود که نیمی از آنها به‌صورت سازشی حل و فصل می‌شود.


نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا