کمیته استانی پایش آرد در آذربایجان شرقی تشکیل میشود
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی گفت: با هدف جلوگیری از تضییع حقوق مردم و رفع مشکلات و موانع پیش روی تامین و توزیع آرد واحدهای نانوایی و صنعتی استان، کمیته پایش آرد تشکیل می شود .
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، حسین نجاتی در جلسه بررسی مشکلات تأمین و توزیع کالاهای مشمول تنظیم بازار استان اظهار کرد: ایجاد آرامش و ثبات در تامین و توزیع کالاهای اساسی مرهون اقدامات به موقع و تعامل بخش های دولتی و خصوصی است . وی ادامه داد: استفاده از ظرفیت سازمانهای مرتبط با تنظیم بازار نظیر استانداری، تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف، اتحادیه ها و اداره غله و همچنین کنترلهای مستمر از سوی معاونت نظارت و بازرسی سازمان از دیگر عواملی است که برحاکم شدن فضای آرام و جلوگیری از هرگونه مشکل در زمینه تامین اقلام اساسی مورد نیازمردم موثر بود . حسین نجاتی همچنین از عموم رسانه ها به ویژه رسانه ملی در امر اطلاع رسانی در حوزه تأمین و توزیع کالاهای اساسی و امیدبخشی در بین اقشار جامعه تقدیر و تشکر کرد . همچنین معاون اموربازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ضمن ارائه گزارش از عملکرد سازمان در رابطه با تأمین و توزیع کالاهای اساسی گفت: در حال حاضر هیچگونه مشکلی در تأمین و توزیع کالاهای اساسی وجود ندارد . غلامعلی راستی از تأمین و توزیع حدود یک هزار تن قند طی روزهای اخیر با همکاری اداره غله و اتاق اصناف و همچنین تأمین ۴۷ هزارحلقه لاستیک در سال۹۷ و۴۰ هزارحلقه لاستیک در چهارماهه اول سال۹۸ برای خودروهای سنگین با همکاری سازمان راهداری خبرداد . وی، ایجاد تعادل و ثبات قیمت در سایر اقلام اساسی ازجمله گوشت، برنج و شکر را بواسطه انجام پیش بینی های لازم از وضعیت بازار دانست و خواستار تعامل هرچه بیشترسازمان های مربوطه در چرخه تأمین و توزیع با هدف تداوم روند کاهشی قیمتها شد. گفتنی است؛ در این جلسه اعضاء حاضر بر آسیب شناسی موضوع تأمین و توزیع آرد استان با بهرهمندی از وحدت رویه و انسجام در پیگیری امور براساس شیوه نامه تعریفی و ضوابط قانونی تأکید کردند . همچنین تشکیل کمیته پایش آرد استان به منظور جلوگیری از انحراف در توزیع آرد با ایجاد مکانیزم نیازسنجی و پایش میزان مصرف و تولید نیز مورد تاکید قرار گرفت و مقررشد تمامی اطلاعات بصورت متمرکز از طریق سامانه های توزیعی سازمان غله استان دریافت و مورد پایش یکماهه سیستمی و میدانی از طریق معاونت نظارت و بازرسی و سایراعضاء کارگروه آرد و نان استان قرارگیرد .